Канал «Київ» просить розібратися з анонімними листами про «чорну» зарплату

Канал «Київ» просить розібратися з анонімними листами про «чорну» зарплату

27 Вересня 2013
3328
27 Вересня 2013
13:57

Канал «Київ» просить розібратися з анонімними листами про «чорну» зарплату

3328
Канал «Київ» просить розібратися з анонімними листами про «чорну» зарплату
Канал «Київ» просить розібратися з анонімними листами про «чорну» зарплату

Працівники муніципальної телекомпанії «Київ» надіслали листи до органів влади та правоохоронних органів з проханням з'ясувати, хто надіслав від їх імені понад 20 рекомендованих листів до різних структур про те, що вони отримують зарплату в конвертах. Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі каналу.

 

В анонімних листах, які були надіслані до різних владних структур, йдеться про те, що колектив телекомпанії не задоволений діями її нинішнього керівника Світлани Криворучко. Автори листа стверджують, що вона виплачує співробітникам зарплатню в конвертах. У листі також йдеться про те, що автори звернення просили керівника виплачувати «білу» зарплату, з якої сплачено податки, але вона у відповідь погрожувала звільнити їх згідно зі статтею Трудового кодексу. Автори листа, які не поставили свої підписи начебто через страх звільнення, просять зняти СвітланауКриворучко з посади та виплачувати зароблене офіційно, як це робив попередній керівник телеканалу Дмитро Джангіров.

 

Один з таких листів через неправильно вказано адресу повернувся на канал. Крім того, на адресу каналу надійшли повідомлення від інших адресатів про отримання листа.

 

25 вересня працівники телекомпанії «Київ» на загальних зборах колективу вирішили звернутися до органів влади та правоохоронних органів, яким надійшли анонімні листи, з проханням розібратися в ситуації, що склалася, та не допустити дестабілізації в роботі телеканалу. У колективному листі надано інформацію про дійсний стан роботи телекомпанії.

 

«Як підтвердження, кожен бажаючий працівник телекомпанії поставив свій підпис на протоколі зборів, в якому зазначається, що працівники комунального підприємства Київської міської ради «Телекомпанія «Київ» отримують заробітну плату на особовий картковий рахунок, відкритий у ПАТ «КБ ПриватБанк» в розмірі, зазначеному в розрахункових листках, які щомісячно отримують в бухгалтерії підприємства», - зазначили у прес-службі ТК «Київ».

 

Повністю лист колективу телекомпанії можна прочитати тут.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3328
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду