Нацрада перенесла питання продовження ліцензії чернівецького каналу ТВА

Нацрада перенесла питання продовження ліцензії чернівецького каналу ТВА

24 Вересня 2013
6550
24 Вересня 2013
15:17

Нацрада перенесла питання продовження ліцензії чернівецького каналу ТВА

6550
Нацрада перенесла питання продовження ліцензії чернівецького каналу ТВА
Нацрада перенесла питання продовження ліцензії чернівецького каналу ТВА

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення перенесла розгляд питання про продовження ліцензії чернівецького каналу ТВА на наступне засідання. Таке рішення регуляторний орган ухвалив на засіданні 24 вересня, повідомили «Детектор медіа» в прес-службі Нацради.

 

Питання перенесли на прохання представників компанії, які не з'явилися на засідання, оскільки вчасно не отримали повідомлення про засідання Нацради 24 вересня.

 

На засіданні Нацради був присутній народний депутат Андрій Шевченко - один з авторів депутатського звернення до Нацради на захист ТВА. За інформацією прес-служби, він закликав регулятора продовжити строк дії ліцензії ТВА, оскільки порушення, за які телекомпанія влітку отримала попередження, стосувалися нетривалого періоду та були допущені в той час, коли директором ТВА був Василь Забродський.

 

Нагадаємо, Національна рада на засіданні 24 липня оголосила попередження чернівецькому телеканалу ТВА. На засіданні 18 вересня Нацрада призначила нову позапланову перевірку ТВА на прохання самої компанії, яка хоче скасувати санкцію. Термін дії ліцензії ТВА на мовлення на 34-му ефірному каналі в Чернівцях спливає 24 листопада.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», канал ТВА відновив мовлення 14 серпня після того, як 23 липня припинив вихід в ефір через пожежу в апаратній Чернівецької ОДТРК «Буковина». Внаслідок інциденту постраждало обладнання ТВА, з яким ОДТРК ділить одну частоту (обидва канали мовлять на 34 ТВК у Чернівцях: ТВА має 20 годин на добу, а ОДТРК - 4 години на добу). Мовлення каналу ТВА не відновлювалося через недопуск фахівців телеканалу до приміщення, де сталася аварія. Проблеми на ТВА почалися після конфлікту співвласників каналу Людмили Пишної та Василя Забродського. Аби відновити мовлення працівники ТВА зверталися з заявою до Президента України Віктора Януковича.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6550
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду