До 14 вересня – прийом заявок для участі у тренінгу «Як зробити громадянську журналістику більш якісною»

6 Вересня 2013
5291

До 14 вересня – прийом заявок для участі у тренінгу «Як зробити громадянську журналістику більш якісною»

5291
До 14 вересня – прийом заявок для участі у тренінгу «Як зробити громадянську журналістику більш якісною»

Міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» за підтримки проекту «У-Медіа» запрошує молодих журналістів, блогерів та авторів власних контентних онлайн-проектів до участі в чотириденному тренінгу «Як зробити громадянську журналістику більш якісною», перший з двох модулів якого відбудеться у Києві 21-24 вересня 2013 року.

 

Під час 4-денного тренінгу учасники навчаться розвивати власні онлайн-проекти та отримають навички ефективного редагування, майстерності роботи з текстом, вміння потрапляти в інформаційне поле, технічні вміння, щоб отримувати дохід з інформаційних ресурсів, навички роботи з відео та його просування.

 

Тренери:

Інна Гадзинська (медіа-тренер, редактор),

Роман Кульчинський (головний редактор Texty.org.ua),

Ленур Юнусов (радник з питань медіа в АР Крим програми «У-Медіа» МГО «Інтерньюз»),

Юрій Панін (старший викладач Могилянської Школи Журналістики)

 

Заявки на участь у тренінгу можуть подавати активні блогери, громадянські журналісти, яким бракує спеціалізованих знань, але у яких достатньо енергії розвиватися. Наявність власного ресурсу є обов'язковою. Учасники відбиратимуться на конкурсній основі. До участі у тренінгу буде запрошено 15 осіб. Апліканти, яких не буде запрошено до участі у першому, вересневому, тренінгу, мають можливість взяти участь в наступному, який відбудуться в другій половині жовтня. 

 

Для участі в конкурсі необхідно до 14 вересня 18.00 заповнити онлайн-анкету. Участь у тренінгу передбачає реєстраційний внесок в сумі 100 грн.

 

Організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами та харчуванням (кава-паузи та обіди), відшкодовують учасникам з-поза меж Києва вартість проїзду та забезпечують проживання на період навчання.

 

За додатковю інформацією звертайтесь до Юлії Бабко, координатора програм нових медіа МГО «Інтерньюз-Україна», jbabko(at)internews.ua, (063) 710 13 96.

 

Тренінг проводиться МГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «У-Медіа» міжнародної організації Інтерньюз за фінансової підтримки АМР США.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5291
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду