Міжвідомча робоча група взяла на контроль з’ясування обставин нападу на редактора автопроекту ТВі

1 Вересня 2013
5678

Міжвідомча робоча група взяла на контроль з’ясування обставин нападу на редактора автопроекту ТВі

5678
Міжвідомча робоча група взяла на контроль з’ясування обставин нападу на редактора автопроекту ТВі

Комітет оперативного реагування на інциденти за участю ЗМІ, який діє при Міжвідомчій робочій групі з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів, взяв на контроль з’ясування обставин інциденту між редактором програми «Автомандри» каналу ТВі Віктором Міняйлом та співробітниками ДАІ. Про це повідомляє прес-служба Комітету.

  

У МВС України повідомили, що відомості про інцидент внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 365 КК України («Перевищення влади або службових повноважень»).Розпочато службове розслідування.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», напад на журналіста трапився 31 серпня у селі Круглик Києво-Святошинського району. Біля світлофора авто Віктора Міняйла зупинили співробітники ДАІ, перевірили документи, а коли довідалися, що він везе гроші на дорогу операцію, затримали його та відібрали 2 тис грн. При цьому вони били редактора, погрожували йому фізичною розправою й грубо обзивали. 

 

Пізніше з`ясувалося, що до цих дій вдалися співробітники спецпідрозділу «Кобра». За словами журналіста, вони звернулися до нього, щоби залагодити ситуацію. 

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5678
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду