«Вітаю учасників медіа-панелі!»

5 Березня 2007
17557

«Вітаю учасників медіа-панелі!»

17557
- з такими словами розпочав засідання медійної секції Міжнародної конференції «Нова Україна в новій Європі», яка відбулася 2 березня в Києві, радник Президента України Олег Рибачук.
«Вітаю учасників медіа-панелі!»

 

Не вір очам своїм: це таки Віталій Кличко.

 

Представники уряду, Верховної Ради, Секретаріату Президента, громадських організацій, профільних ЗМІ  та аналітичних центрів обговорювали європейські стандарти у забезпеченні свободи мас-медіа в Україні. 

 

 


Нічогенька медіа-панель!

 

Конференція зібрала за круглим столом відомих людей. Серед «єврооптимістів» – модератори  секції Тарас Петрів (президент Фундації «Суспільність») та Андрій Куликов (медіаексперт проекту ЄС/Бі-Бі-Сі «Розвиток медіа навичок»), доповідачі: Андрій Шевченко (народний депутат України), Олександр Богуцький( (генеральний директор ICTV) та Дмитро Котляр (член Національної комісії з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі при Президентові України) та ін.

 

 

Тарас Петрів (праворуч) про свободу слова Олегу Рибачуку - пошепки на вушко.

 

У ролі співдоповідачів-дискусантів на медійній секції виступили шеф-редактор «Детектор медіа» Наталія Лигачова, директор Інституту масової інформації Вікторія Сюмар та голова Комітету «Рівність можливостей» Олександр Чекмишев.

 

 

Борис Тарасюк (директор Інституту Євро-Атлантичного співробітництва) захопився проєвропейською  «Детектор медіаю».

 

Незвичайними дискусантами на медійній секції були Віталій Кличко та Олег Скрипка, які вважають, що Європу потрібно будувати в самій Україні.

 

 

Співак Олег Скрипка прийшов на культурну секцію, а потрапив на медійну панель.

 

Головні питання, які обговорили учасники конференції – стан свободи слова в Україні, втілення європейських стандартів у вітчизняному медіапросторі.

 

 


Генеральний директор ICTV Олександр Богуцький: «Ми обіцяємо стати лідером промоції України в Європу»

 

 

Народний депутат-зірка – Андрій Шевченко.

 

 

Фото Дмитра Амідова

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17557
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду