У Харкові п’яний громадянин Росії напав на оператора місцевого телеканалу (ВІДЕО)

У Харкові п’яний громадянин Росії напав на оператора місцевого телеканалу (ВІДЕО)

21 Серпня 2013
5867

У Харкові п’яний громадянин Росії напав на оператора місцевого телеканалу (ВІДЕО)

5867
У Харкові п’яний громадянин Росії напав на оператора місцевого телеканалу (ВІДЕО)
У Харкові п’яний громадянин Росії напав на оператора місцевого телеканалу (ВІДЕО)

19 серпня у Харкові п'яний пасажир автомобіля, що загорівся посеред дороги, напав на оператора програми «Объектив-новостей» місцевого телеканалу Simon Бориса Буцевича. Про це повідомляють сайт медіагрупи «Объектив» та Інститут масової інформації (ІМІ).

 

Як зазначено у сюжеті «Объектива», іномарка загорілася на ходу. Водій встиг притиснутися до узбіччя і вискочити разом з пасажиром з палаючого авто. Після ліквідації пожежі власник авто, який виявися пізніше гостем з Росії,  почав вести себе агресивно і накинувся з нецензурною лайкою на міліціонерів. Свідком інциденту став і журналіст програми «Надзвичайні новини» каналу ICTV Вячеслав Мавричев, який стверджує, що громадянин Росії був нетверезим: «У нього була безладна мова, він невпевнено тримався на ногах, при цьому він поводився вкрай агресивно - провокував конфлікт. Чоловік дійсно кидався на свідків, на очевидців, на перехожих, на співробітників міліції».

 

Потім власник іномарки накинувся з кулаками на оператора харківського телеканалу Simon Бориса Буцевича, вдарив його по обличчю і зламав штатив камери.

 

Як повідомила ІМІ редактор медіагруппи «Объектив» Євгенія Дашкевич, у оператора розсічена губа: «Міліція приїхала відразу, все оглянула. Забрала в райвідділ і потерпілого, і нападника. Там вже розбиралася».

 

 

За інформацією юриста Олени Лисяк, телерадіокомпанія Simon подала заяву до Ленінського райвідділу Харкова за фактом перешкоджання законній професійній діяльності журналістів, а також за фактом заподіяння майнової шкоди та нанесення тілесних ушкоджень співробітникам телекомпанії.

 

Як йдеться у сюжеті, напад на журналіста Бориса Буцевича міліція кваліфікувала як хуліганство. «Бориса направили на опосвідчення. На вчора результатів не було, що сьогодні, поки що не знаю. Але Бориса вже два рази викликали до райвідділку», - повідомила Євгенія Дашкевич.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 14 серпня знімальна група харківського каналу АТН постраждала від нападу водія «Мазди» - учасника ДТП. Чоловік  накинувся на оператора каналу Володимира Бороха, намагаючись  дістатись голови журналіста, і влучив по камері.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5867
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду