Шовковська Власта

27 Лютого 2007
3386

Шовковська Власта

3386
СТБ, ведуча програми "Вікна-спорт"
Шовковська Власта

Народилася 26 лютого у Києві. Навчаючись у школі, паралельно займалася плаванням, синхронним плаванням, підводним орієнтуванням, закінчила школу олімпійського резерву. Кандидат у  майстри спорту.


   1991-1996 - навчалась у Чернігівському педагогічному інституті за двома спеціальностями: генетика та фізкультура.


   1996-2001 - навчалась у Київському Інституті культури на режисерсько-хореографічному факультеті, спеціальність «Диктор та ведучий».


    Паралельно (1997-2002) здобувала вищу освіту в Інституті журналістики за спеціальністю «Тележурналістика» у Національному університеті ім..Т.Г.Шевченка.


     У 1998 році почала працювати на каналі «1+1» журналістом спортивної редакції.


     Того ж року стала ведучою програми «Вікна-спорт» на каналі СТБ.


     Протягом трьох років (2000-2003) паралельно працювала над власною програмою на СТБ «Зворотній бік медалі», яка стала переможцем двох міжнародних телеконкурсів («Бархатний сезон» - 2002, «Золотий олімп» - 2003).

                     Інформація та фото надані прес-службою СТБ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3386
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду