У Луганську жорстоко побили журналіста телеканалу «Ірта» Сергія Остапенка

29 Липня 2013
10144

У Луганську жорстоко побили журналіста телеканалу «Ірта» Сергія Остапенка

10144
Нападники - не грабіжники, бо ні телефон, ні гроші у журналіста не забрали
У Луганську жорстоко побили журналіста телеканалу «Ірта» Сергія Остапенка

У Луганську жорстоко побили журналіста місцевого телеканалу «Ірта», повідомляє інформаційний портал «Ірта fax».

 

На журналіста телекомпанії «Ірта» Сергія Остапенка був здійснений напад. За словами самого репортера, він вийшов з під'їзду будинку, де проживає, і на нього накинулися двоє невідомих. Забої були дуже сильними, внаслідок чого Сергій отримав багаточисельні травми - зокрема, у нього зламана щелепа.

 

Портал зазначає, що Сергій Остапенко відомий своїми журналістськими розслідуваннями і критичними матеріалами. Він також є співавтором проекту «Досить мовчати». Не так давно обласне МВС подало на Сергія Остапенка позов до суду через його критичні матеріали.

 

«Варто зазначити, що нападники не грабіжники, тому що і мобільний телефон, і гроші, які були у Сергія, вони не забрали», - пише «Ірта fax».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10144
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду