Медіапрофспілка проведе свій з’їзд у грудні 2013 - січні 2014 року

Медіапрофспілка проведе свій з’їзд у грудні 2013 - січні 2014 року

22 Липня 2013
4521

Медіапрофспілка проведе свій з’їзд у грудні 2013 - січні 2014 року

4521
Медіапрофспілка проведе свій з’їзд у грудні 2013 - січні 2014 року
Медіапрофспілка проведе свій з’їзд у грудні 2013 - січні 2014 року

Рада Незалежної медіапрофспілки України (НМПУ), яка складається з представників регіональних організацій профспілки, вирішила провести загальні збори (з'їзд) організації у грудні 2013 - січні 2014 років. Таке рішення було прийняте під час засідання Ради НМПУ у Києві 19 липня, повідомляє пре-служба профспілки.

 

Раніше комітет Київської організації НМПУ ухвалив рішення про проведення зборів у столиці до 15 грудня 2013 року.

 

Напередодні з'їзду всеукраїнської організації мають пройти збори у регіонах. Наразі профспілка нараховує 14 місцевих організацій.

 

На з'їзді керівники профспілки звітуватимуть за два роки роботи, відбудуться перевибори, буде затверджено новий стратегічний план розвитку НМПУ. Також обговорюватиметься ідея впровадження єдиної прес-карти, розмір членських внесків та реформування Комісії з журналістської етики.

 

Оргкомітет з проведення з'їзду очолює голова НМПУ Юрій Луканов, також до нього входять заступник голови НМПУ Андрій Яніцький, виконавчий секретар НМПУ Оксана Винничук, член Ради НМПУ Тетяна Даниленко.

 

Усі бажаючі долучитися до організації з'їзду НМПУ можуть повідомити про це на адресу sekretar@profspilka.org.ua, охочі допомогти провести збори у Києві - на адресу profpres@gmail.com.

 

Також Рада прийняла рішення про проведення кампанії на захист журналістів, яких було побито у Києві в ніч з 18 на 19 липня. Ця кампанія має на меті відставку міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка та притягнення до кримінальної відповідальності винних у побитті журналістів співробітників міліції, включаючи керівництво київського «Беркуту».

 

Склад комітету НМПУ та комітету київської організації можна дізнатися на сайті НМПУ за посиланням: nmpu.org.ua/ochilniki/

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4521
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду