Директор запорізького «Водокананалу» вимагає від редактора місцевої газети 100 тис. грн (ДОКУМЕНТ)

Директор запорізького «Водокананалу» вимагає від редактора місцевої газети 100 тис. грн (ДОКУМЕНТ)

11 Липня 2013
6178

Директор запорізького «Водокананалу» вимагає від редактора місцевої газети 100 тис. грн (ДОКУМЕНТ)

6178
Директор запорізького «Водокананалу» вимагає від редактора місцевої газети 100 тис. грн (ДОКУМЕНТ)
Директор запорізького «Водокананалу» вимагає від редактора місцевої газети 100 тис. грн (ДОКУМЕНТ)

Генеральний директор КП «Водоканал» міста Запоріжжя Ігор Очеретько подав судовий позов проти головного редактора місцевої газети «Субота плюс» Богдана Василенка та вимагає стягнути з нього 100 тис грн. Про це повідомляє ІМІ з посиланням на записи пана  Василенка на його сторінці у Facebook.

 

У  позовній заяві  директор «Водоканалу» просить суд домогтися спростування 12 витягів зі статті Богдана Василенка «Дряхлая прибыль запорожского Водоканала», яка була опублікована на сайті видання 25 березня. Позивач також вимагає «заборонити розповсюджувати недостовірну інформацію будь-яким чином». Окремою вимогою у позові пана Очеретька значиться стягнення з редактора газети 100 тис. грн. на користь КП «Водоканал». Позов при цьому подано від приватної особи, повідомляють «Местные вести».

 

«Отримав ще один позов від "Водоканалу" - тепер від його директора Очеретька. Цей директор, який ховається від преси краще, ніж воша в бороді Распутіна, теж вирішив заявити про свою потоптану честі і відірвану ... вибачте, принижену гідність. Крім купи спростувань і повторного бажання заборонити мені говорити, пан Очеретько вирішив вимагати у мене особисто (не у редакції!) 100 тисяч гривень. При цьому гроші він вимагає на користь "Водоканалу", - написав пан Василенко.

 

Крім того, редактор «Суботи плюс» зазначив, що нещодавно помітив стеження за собою. «Сьогодні (8 липня - ред.) в районі площі Пушкіна помітив за собою стеження в особі двох малопомітних типів. Хлопці, а навіщо стежити, невже мало прослуховування телефонів? Та й взагалі - я ж не ховаюся, підходьте до редакції...», - написав пан Василенко.

 

Нагадаємо, у червні Жовтневий районний суд Запоріжжя заборонив журналісту газети «Субота плюс» Богдану Василенку у будь-який спосіб, у тому числі й у приватних бесідах висловлювати свої особисті судження та припущення про комунальне підприємство «Водоканал».

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

«Детектор медіа»

 

Копії позовної заяви надано редакцією газети «Субота плюс»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6178
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
paraben
3962 дн. тому
ооой, боже, ну сколько можно выставлять себя бедной жертвой несправедливости. Если бы у Василенко были доказательства - он бы предъявил их в суде, тогда НИКТО не смог бы ничего ему предъявить. В суде же он мямлил не пойми что и вообще не смог толком ничего аргументировать Я бы на его месте сидела тихо и все
Кост
3962 дн. тому
Так он утверждает, что ему и говорить запрещают. Пусть вообще не путает свои продажные статейки с кухонными разговорами. Мне вообще кажется, что Василенко готов использовать щас любой повод, что бы пропиарился. Даже на том, что опозорился
нокла
3962 дн. тому
Странно вообще, что Василенко возмущается еще. Другой бы помалкивал, что во лжи уличили...а этот еще гордится
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду