Під час штурму Київради журналістам ТВі розбили камеру

Під час штурму Київради журналістам ТВі розбили камеру

11 Липня 2013
7165

Під час штурму Київради журналістам ТВі розбили камеру

7165
Під час штурму Київради журналістам ТВі розбили камеру
Під час штурму Київради журналістам ТВі розбили камеру

Сьогодні, 11 липня, під час мітингу біля Київської міської державної адміністрації (КМДА) співробітники «Беркуту» розбили камеру, яка була у руках журналіста ТВі. Про це повідомила прес-служба каналу з посиланням на інформацію свого кореспондента Олени Опанасенко.

 

«Беркутівці без попередження штовхнули групу активістів, серед яких були оператори різних каналів, люди попадали. Оператор ТВі Євген Кіяшко, який у той час знімав подію, теж впав разом з камерою, на ній розтрощено корпус», - повідомила журналістка.

 

За інформацією прес-служби ТВі, Євген Кіяшко подав заяву до Шевченківського райвідділку міліції міста Києва про пошкодження працівником спецпідрозділу «Беркут» відеокамери каналу ТВі. Журналіст вимагає розібратися у ситуації. Наразі у міліції зареєстрували заяву, назавтра буде відомо ім'я слідчого, який вестиме цю справу.

 

«Детектор медіа» звернулась до прес-служби МВС за підтвердженням інформації і чекає на коментарі уповноважених.

 

Нагадаємо, сьогодні біля стін КМДА громадські організації та окремі політичні сили протестували проти незаконної сесії Київської адміністрації, яка, за законом, перестала бути легітимною з 3 червня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7165
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду