Вікторія Георгієвська поки ще не вступила на посаду члена Нацради

Вікторія Георгієвська поки ще не вступила на посаду члена Нацради

10 Липня 2013
6587

Вікторія Георгієвська поки ще не вступила на посаду члена Нацради

6587
Вікторія Георгієвська поки ще не вступила на посаду члена Нацради
Вікторія Георгієвська поки ще не вступила на посаду члена Нацради

Новообраний член Нацради Вікторія Георгієвська поки що не вступила на посаду. На черговому засіданні Нацради 10 липня вона була відсутня.

 

Пані Георгієвська ще проходить процедуру звільнення з попередньої роботи і прийняття на нову, пояснив на брифінгу голова Нацради Володимир Манжосов. Зокрема, ще досі не підписана постанова Верховної Ради про призначення пані Георгієвської.

 

«Усе залежить від Верховної Ради, тому що там потрібно підписати постанову, потім їй (пані Георгієвській. - ТК) потрібно до університету подати заяву про звільнення і потім можна вже приходити сюди, і буде наказ про прийняття на роботу», - пояснив пан Манжосов.

 

Національна рада розраховує, що новий член приступить до роботи до кінця цього тижня.

 

Нагадаємо, 4 липня Верховна Рада обрала членом Національної ради Вікторію Георгієвську - висуванку фракції Комуністичної партії України. Вікторія Георгієвська - доцент кафедри періодичної преси Інституту журналістики КНУ ім. Т.Шевченка. Закінчила Східноукраїнський державний університет ім. В.Даля (факультет філології і соціології) та аспірантуру Інституту журналістики КНУ ім. Т.Шевченка.

 

Зі слів народного депутата Ігоря Мірошниченка, пані Георгієвська є прес-секретарем лідера Комуністичної партії України Петра Симоненка та не має жодного досвіду роботи в телевізійній галузі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6587
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду