Мати Ґонґадзе проситиме державу ховати тіло не як її сина

3 Липня 2013
3859

Мати Ґонґадзе проситиме державу ховати тіло не як її сина

3859
Мати Ґонґадзе проситиме державу ховати тіло не як її сина

Мати журналіста Георгія Ґонґадзе Леся Ґонґадзе має намір просити державу поховати рештки, які вважаються тілом Георгія Ґонґадзе, як неопізнане тіло. Про це на прес-конференції сказав її адвокат Олег Король, повідомляють «Українські новини».

 

«Вона за те, щоб їх поховали як неопізнане тіло, а не як сина... У неї є на це вагомі причини», - сказав він.

 

Зі слів пана Короля, Леся Ґонґадзе сказала йому, що ніколи не опізнає в рештках, знайдених у лісі в Таращанському районі Київської області, свого сина. Крім того вона досі вважає, що його не вбили, а він безслідно зник.

 

Нагадаємо, Георгій Ґонґадзе зник 16 вересня 2000 року, пізніше в лісі під Києвом знайшли обезголовлений труп, який експерти вважають тілом журналіста. 29 січня 2013 року Печерський районний суд Києва засудив колишнього начальника департаменту зовнішнього спостереження Міністерства внутрішніх справ Олексій Пукача до довічного тюремного ув'язнення за вбивство Ґонґадзе.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3859
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду