Тетяна Даниленко та Світлана Коляда приєдналися до команди «Громадського ТБ»

Тетяна Даниленко та Світлана Коляда приєдналися до команди «Громадського ТБ»

27 Червня 2013
14091

Тетяна Даниленко та Світлана Коляда приєдналися до команди «Громадського ТБ»

14091
Тетяна Даниленко та Світлана Коляда приєдналися до команди «Громадського ТБ»
Тетяна Даниленко та Світлана Коляда приєдналися до команди «Громадського ТБ»

Світлана Коляда стала виконавчим продюсером інтернет-проекту «Громадське ТБ» (Hromadske.tv). Вона запускатиме весь виробничий процес і мовлення «Громадського ТБ» в мережі інтернет, а також відповідатиме за більшість господарських і технічних питань. Про це «Детектор медіа» повідомили учасники «Громадського ТБ».

 

«Насправді до цього проекту кожен прийшов через якусь особисту історію. У мене вона теж є, - каже пані Коляда. - За природою своєю я завжди виступаю за справедливість. І це часто мене в житті приводило до радикальних рішень. Коли я категорично не згодна - я просто збираюсь і йду, як правило "в нікуди". І я дуже рада, що зараз разом зібрались такі ж самі люди, які теж не збираються миритися з тим, що відбувається і в професії, і в суспільстві. У мене внутрішній спокій, бо я потрапила в своє середовище, в якому я не намагаюся з собою домовлятись».

 

Також до проекту «Громадського ТБ» приєдналася телеведуча 5-го каналу Тетяна Даниленко, яка працюватиме над кількома спецпроектами «Громадського ТБ».

 

«Зараз не той час, щоб впадати у відчай. Навпаки цей час - для докорінних змін на краще. Змін у свідомості людей і змін у схибленому на крові й сексі телепросторі. "Громадське" - це саме той проект, якому я довіряю», - заявила вона.

 

Нагадаємо, що Світлана Коляда раніше працювала виконавчим директором супутникового телеканалу Shopping TV, генеральним продюсером одеського супутникового телеканалу OK і телеканалу UBC, ведучою на телеканалі «Інтер», дніпропетровському 9-му каналі. Тетяна Даниленко - ведуча програм «Час: Новин» і «Час. Підсумки тижня» на 5-му каналі.

 

«Громадське телебачення» (Hromadske.tv) - проект інтернет-телебачення, який має намір розпочати мовлення з осені 2013 року. Проект ініційовано командою журналістів, до якої входять Роман Скрипін, Юлія Банкова, Дмитро Гнап, Мустафа Найєм, Сергій Андрушко, Данило Яневський, Богдан Кутєпов, Зураб Аласанія, Євген Глібовицький, Анастасія Станко, Наталія Гуменюк, Мар'яна Почтар, Андрій Сайчук, Роман Вінтонів, Андрій Баштовий та ін.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14091
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Oh my God!
3960 дн. тому
"Проект ініційовано командою журналістів, до якої входять Роман Скрипін, Юлія Банкова, Дмитро Гнап, Мустафа Найєм, Сергій Андрушко, Данило Яневський, Богдан Кутєпов, Зураб Аласанія, Євген Глібовицький, Анастасія Станко, Наталія Гуменюк, Мар'яна Почтар, Андрій Сайчук, Роман Вінтонів, Андрій Баштовий та ін." Это значит, что все эти люди будут там работать? Если да, то я в упор не понимаю, зачем проекту Коляда. Чтобы перетащить туда команду UBC и в надцатый раз всё испортить? Покажите мне хоть один действительно стоящий проект, автором и разработчиком которого является Светлана Коляда? То, что это женщина сделала с "БТБ", - в высшей степени печально. При таком объёме финансовых вложений и задействованном административном ресурсе можно было бы сделать канал уровня "ТОП-10" в Украине. Вместо этого - ещё один источник информационного шума. Лучший из созданных в Украине деловых каналов - это, ИМХО, UBR - единственный, развитие которого обошлось без участия Светланы Петровны.
Коллега
3973 дн. тому
А вам-то что,Стас? Вы на одном месте все 30 лет работаете? И работу не меняете? Ребята запустили,а дальше-вопросы не к ним.А к последователям.А ушли потому,что невозможно было работать.Причин-много.
Cтас
3973 дн. тому
"Все, что есть, создавала та команда"... Бла-бла-бла... А что та команда создала качественного, собственно? Обычный ширпотреб, уровня провинциального канала. Коляда поколядовала, своих к кормушке сводила (она ж не одна на бтб явилась, правильно?), сама поела - и свалили ребята дружной шайкой на другой "молодой и перспективный" проект.
Брехня.
3973 дн. тому
В ефір виходила не Криваручка.А якраз стартували і будували ті,хто пішов.Все ,що в ефірі-зроблено тією командою,а не Криваручкаю.А тепер вона медальки вішає.В рай на чожлму горбі іде.А хватка до грошей-мертва.Це правда.
К слову
3973 дн. тому
тут в одной ветке о якобы цензуре на бтб речь идет. фамилий называть не хочу, и так все понятно. один "откровенный наш" 8 месяцев исправно бабулесы на бтб получал, потом ушел, и только через 2 месяца (!) вдруг парня осенило - мля, так там же цензура была... :)) полный абзац! и как хлопец этого не замечал (если так все было, как он говорит)? и почему только сейчас откровения поперли?.. другая (поработав везде, где только можно) в другой проект прыгает не глядя. типа, крутое тв мастырим. нах кому оно нужно? кто его будет смотреть? вы на фамилии гляньте - почти все перекотиполе и половина балаболов. а гендиректору того же бтб - отвечать за телеканал! эти сквозонули, а отвечать руководителю. насколько я слышал о криворучко (сам лично ее не знавал, но слышал о ней от хорошо знакомых людей), она не тот человек, который что-то разваливает. там хватка мертвая. она строит, сплачивает и развивает. при нашей ситуации это крайне не просто, но ей удается. вот только не любит она всяких сотрясателей воздуха. и это правильно, а как иначе? отсюда вывод: работать нужно, ребята! просто брать и работать, а не шорох пускать на голом месте :))) мы еще посмотрим на это громадське тб. что-то слабовато верится, что у них вообще что-то получится. может месяцок-другой и поработают, а потом разбегутся, как те мыши. там же работать будет нужно ни день и ни два. а нафига работать, если проще тут пиариться? так же легче. так ответственности - ноль, а пурги - как зимой :)))
Знавець
3973 дн. тому
Тільки щось все і досі,розвалене,працює.Бо будувала вірно.Тролі не сплять.
Стас
3973 дн. тому
Та самая ))) Она у нас одна - такая КОЛЯДА ))) Где не появится - всё развалит. Так что тапки этому "громадському тб". белые.
????
3974 дн. тому
это не та коляда что на арбузовском бтб работала?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду