Delo.ua та Elle.ua шукають стажерів

Delo.ua та Elle.ua шукають стажерів

26 Червня 2013
6397

Delo.ua та Elle.ua шукають стажерів

6397
Delo.ua та Elle.ua шукають стажерів
Delo.ua та Elle.ua шукають стажерів

Редакція інтернет-департаменту журналу Elle (інтернет-видання Elle.ua) оголошує конкурс на літнє стажування.

 

Від кандидатів на стажування вимагаються грамотність, англійська мова, вміння працювати на комп'ютері, гарний смак, уміння аналізувати інформацію, проживання в Києві.

 

Стажер буде зобов'язаний приходити в редакцію, знаходити інформацію та писати тексти, перевіряти факти, розшифровувати інтерв'ю.

 

Робота стажера не оплачується, але кандидатам обіцяють дати досвід практичної роботи і рекомендаційний лист від редакції.

 

Щоб потрапити на стажування необхідно виконати тестове завдання - написати дві актуальні на момент відправлення новини: одну - для розділу «Мода», другу - для розділу «Стиль життя». Завдання необхідно прислати до 3 липня на e-mail: web@elle.com.ua з приміткою «Літнє стажування».

 

Також стажерів набирає інтернет-видання Delo.ua. Тут потрібні люди, яким цікаві економіка, освіта, культура (але саме в розрізі культурного менеджменту).

 

Редакція Delo.ua обіцяє вчити своїх стажерів, а найкращому стажеру - запропонувати роботу. Охочі стати стажерами можуть звертатися до головного редактора Катерини Венжик на e-mail: k.venzhyk@delo.ua, а також у Facebook.

 

«Детектор медіа»

 

Картинка - naim.ru

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6397
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду