Олег Скрипка збив на пішохідному переході жінку з дитиною - ЗМІ

Олег Скрипка збив на пішохідному переході жінку з дитиною - ЗМІ

19 Червня 2013
7727

Олег Скрипка збив на пішохідному переході жінку з дитиною - ЗМІ

7727
Олег Скрипка збив на пішохідному переході жінку з дитиною - ЗМІ
Олег Скрипка збив на пішохідному переході жінку з дитиною - ЗМІ

18 червня близько 19.20 на вулиці Стеценка, 25 співак та тренер талант-шоу «Голос країни»  на каналі «1+1» Олег Скрипка, що їхав на мотоциклі, збив на пішохідному переході жінку з дитиною. ДТП сталося поряд з Берковецьким кладовищем. Про це пише газета «Сегодня».

 

«Травми у потерпілих начебто незначні, але наскільки все серйозно, можна буде стверджувати лише після детального обстеження лікарів. Маму з дитиною госпіталізували в ОХМАДИТ », - пише видання з посиланням джерело в київському ДАІ.

 

За словами очевидців, щоб уникнути зіткнення з пішоходами, музикант намагався загальмувати і вирішив покласти мотоцикл на асфальт. І це йому майже вдалося, але людей він все ж зачепив. Сам мотоцикліст відбувся шоком, а також здер шкіру на колінах.

 

Відразу після події Скрипка викликав швидку та міліцію. На місце ДТП приїхало багато його знайомих-байкерів.

 

Нагадаємо, 27 грудня 2012 на трасі Обухів-Київ колишній продюсер талант-шоу «Голос країни» Костянтин Меладзе збив на смерть  30-літню Анну Піщало. Кримінальне провадження було  розпочате  за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобам, якщо вони спричинили смерть потерпілого. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 8 років.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7727
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду