Кримський журналіст поскаржився до міліції на перешкоджання його діяльності – удар по камері номерним знаком

7 Червня 2013
4417

Кримський журналіст поскаржився до міліції на перешкоджання його діяльності – удар по камері номерним знаком

4417
Кримський журналіст поскаржився до міліції на перешкоджання його діяльності – удар по камері номерним знаком

Співробітниця офісу фірми «Автотрейд» вдарила номерним знаком по камері газети «Керченський півострів». Через це журналіст видання Денис Дубов подав до міліції заяву про перешкоджання професійній журналістській діяльності. Про це йдеться на сайті видання.

 

Інцидент стався в мобільному офісі фірми - у синій «Газелі».

 

Видання проводило розслідування корупційних дій начальника МРЕВ Керчі, зокрема журналістів непокоїло те, що всіх водіїв, охочих продати автомобіль, в обов'язковому порядку направляють саме у фірму «Автотрейд» і погрожують тяганиною з оформленням у разі звернення в будь-яку іншу фірму для оформлення документів.

 

Журналіст підійшов до автоофісу «Автотрейд» і повідомив, що до нього звернулись кримчани з проханням з'ясувати, що тут за фірма. У відповідь жінка, яка перебувала в автоофісі сказала: «Приберіть камеру» і вдарила по камері номерним знаком. Журналіст продовжував ставити запитання, але дівчина відмовилася відповідати на них, і кореспондент вийшов.

 

 

Такі дії журналіст розцінив як перешкоджання його законній професійній діяльності і звернувся з відповідною заявою до міліції.

 

Старший слідчий СВ Керченського МУ ГУМВС України у АР Крим Євген Ващенко, який здійснює кримінальне провадження по цій справі, повідомив журналіста про початок досудового розслідування.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4417
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду