ТСН заявляє, що завдяки їхньому сюжету селянам повернули дорогу

6 Червня 2013
6133

ТСН заявляє, що завдяки їхньому сюжету селянам повернули дорогу

6133
ТСН заявляє, що завдяки їхньому сюжету селянам повернули дорогу

Після сюжету ТСН про викрадення бетонних дорожніх плит у селі Преображенка на Дніпропетровщині у квітні цього року, було викрито викрадачів та відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба «1+1».

 

У квітні до ТСН звернулись жителі села Преображенка, які повідомили, що невідомі чоловіки приїздять у їхнє село із важкою технікою та намагаються зняти з дороги бетонні плити. Молодики, які знімали дорожнє покриття запевняли,, що вони його купили, але у селі переконували, що дорога знаходиться на балансі сільради, яка нікому її не продавала.

 

Кореспондент ТСН Олена Усенко у своєму сюжеті з'ясувала, що знімали дорожнє покриття приватні підприємці, які підробили документи з товарної біржі про купівлю дороги.

 

Як ідеться в повідомленні «1+1», після виходу сюжету ТСН викрадачів дороги зобов'язали власним коштом відновити дорогу, а за підробку документі та крадіжку відкрили кримінальне провадження.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6133
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду