Тернопільські журналісти бойкотуватимуть привітання з Днем журналіста від міської влади

5 Червня 2013
6119

Тернопільські журналісти бойкотуватимуть привітання з Днем журналіста від міської влади

6119
Тернопільські журналісти бойкотуватимуть привітання з Днем журналіста від міської влади

Журналісти Тернополя вирішили не приймати привітання з професійним святом від міського голови Тернополя Сергія Надала, голови Тернопільської обласної державної адміністрації Валентина Хоптяна та керівника Тернопільської обласної ради Сергія Тарашевського. Про це йдеться на сайті тернопільської інтернет-газети «Про все».

 

У День журналіста журналістська спільнота Тернопільщини оприлюднить спільну заяву, в якій засудить теперішні дії керівників, чиновників та політиків.

 

До ігнорування привітань від міської влади журналісти вдалися через те, що представники влади уникають спілкування з незалежною пресою.

 

«Губернатор області Валентин Хоптян уникає спілкування з незалежною пресою, журналісти не мають доступу до першої особи, прес-конференція губернатора не проводилась більше року, міський голова і його підлеглі постійно обманюють громадськість, займаються відвертим грабунком комунального майна міста, погоджують скандальні будови проти яких виступає більшість тернополян», - йдеться у повідомленні інтернет-газети «Про все».

 

Також журналісти обурені тим, що жоден керівник, про яких ішлося вище, не відреагував на жодну критичну публікацію в незалежних ЗМІ Тернополя, щоб виправити ситуацію на краще.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6119
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДимОК
3998 дн. тому
Господи, "наказали")))))) Да на обиженных воду возят - это всем известно)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду