Директора донецького «Олімпійського» хочуть звільнити через грубість щодо журналістів

27 Травня 2013
4531

Директора донецького «Олімпійського» хочуть звільнити через грубість щодо журналістів

4531
Директора донецького «Олімпійського» хочуть звільнити через грубість щодо журналістів

Голова Донецької облдержадміністрації Андрій Шишацький має намір ініціювати розірвання з контракту з директором регіонального спортивного комплексу «Олімпійський» Геннадієм Калищуком через грубість щодо журналістів та спортсменів. Про це голова ОДА заявив на прес-конференції, повідомляє «Укрінформ».

 

25 травня Геннадій Калищук, вигнав з території стадіону кореспондента інтернет-видання «Ура-інформ», завдаючи словесних образ. Подібний же випадок свого часу стався і з фотокореспондентом «Укрінформу», який подав за це на нього до суду.

 

«Чому у нас і спортсмени невдоволені, і журналісти просто нервують, коли бачать, так би мовити, цього керівника? Я вже дав команду готувати документи - ініціюватиму перед обласною радою, у веденні якої знаходиться РСК "Олімпійський", розірвання контракту з його керівником. Офіційно. Цей документ сьогодні піде в облраду. Я і моє управління не клопотатиме про продовження контракту», - зазначив Андрій Шишацький.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4531
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду