До майбутнього Музею газети «День» передані нові експонати

До майбутнього Музею газети «День» передані нові експонати

24 Травня 2013
5929

До майбутнього Музею газети «День» передані нові експонати

5929
До майбутнього Музею газети «День» передані нові експонати
До майбутнього Музею газети «День» передані нові експонати

22 травня головний редактор газети «День» Лариса Івшина передала редакторові відділу регулярної інформації редакції Тамарі Туркулевич два нових експонати для Музею газети, що наразі створюється. Про це йдеться на сторінці газети у соцмережі Facebook.

 

Минулої п'ятниці постійна читачка газети Ганна Григорович з міста Українка надіслала редакції видання «День»  листа і бандероль. Спеціально для Музею видання вона вишила на тканині «дерево проектів «Дня».

 

«Моє враження від Вашого "частування" ("День" № 239-240, 28-29 грудня 2012р.), я виразила дещо дивним способом. І нехай мій "витвір" далекий від досконалості, але з якою любов'ю я "виписувала" понад 1000 листочків! Черговий раз хочу висловити вам вдячність за взірець, яким є ваша газета уже багато років. Саме газета "День" допомагає суспільству зрозуміти творення України в іншому вимірі», - написала читачка у своєму листі.

 

Майбутній музей газети поповнюється оригінальними експонатами.

 

Другий сьогоднішній експонат - атрибут часів виходу у світ перших номерів газети «День», якій невдовзі виповниться 17 років. До майбутнього Музею видання передано особистий телефон головного редактора Лариси Івшиної, яким вона користувалася в 90-ті роки. Зараз він виглядає дещо «доісторично», але цим і цікавий. Редакція «Дня» обіцяє, що таких унікальних експонатів у Музеї буде чимало. Тамара Туркулевич зараз активно працює над концепцією і експозицією майбутнього Музею і приймає всі пропозиції щодо їх втілення.

 

Газета «День» закликає всіх читачів і шанувальників долучатися і надсилати власні артефакти, які варті увічнення в Музеї газети.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5929
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
кучма
4011 дн. тому
Но основной экспонат музея - мумия Марчука. Он лежит в этом музее в гробу и иногда встает из него, чтобы сделать официальное заявление
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду