«Центральний канал» (КДРТРК) змінив формат мовлення

«Центральний канал» (КДРТРК) змінив формат мовлення

24 Травня 2013
9599

«Центральний канал» (КДРТРК) змінив формат мовлення

9599
«Центральний канал» (КДРТРК) змінив формат мовлення
«Центральний канал» (КДРТРК) змінив формат мовлення

ДО «Київська державна регіональна телерадіокомпанія» («Центральний канал», попередня назва - КДРТРК) змінила формат мовлення. Таке рішення під час засідання 22 травня прийняла Національна рада з питань телебачення та радіомовлення.

 

Компанія переоформила ліцензію на здійснення ефірного регіонального  радіомовлення у місті Києві та багатоканального регіонального телебачення в телемережі МХ-5.

 

Формат мовлення змінений з інформаційно-розважального з фільмопоказом на інформаційно-культурологічний із фільмопоказом і, відповідно, змінено програмну концепцію.

 

Також зміни відбулись у складі редакційної ради та логотипі.

 

До складу оновленої редакційної ради входять: Олександр СавенкоСергій ОмельчукСергій АбрамовДмитро КравченкоГригорій ЮждаОлександр ОпанасенкоСергій Комісаров і Людмила Опанасенко.

 

 Як повідомляла «Детектор медіа», на початку 2013 року  КДРТРК змінила назву на  «Центральний канал». Новий логотип, який був переоформлений у Нацраді, є комбінованим графічним і словесним зображенням, яке складається зі стилізованих літер кириличного алфавіту «Ц» і «К», виконаних оригінальним шрифтом, об'ємних у перспективі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9599
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ЦК
3996 дн. тому
"...формат змінений з інформаційно-розважального з фільмопоказом на інформаційно-культурологічний", в связи с чем уничтожается в срочном порядке именно редакция культурологического вещания. Кто же нарушет? Кто врет?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду