Tonis зменшив зазначену у ліцензії частку власних програм

23 Травня 2013
5603

Tonis зменшив зазначену у ліцензії частку власних програм

5603
Tonis зменшив зазначену у ліцензії частку власних програм

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила 8 ліцензій ТОВ «Телеканал «Тоніс» (Tonis). Такі рішення були прийняті під час засідання 22 травня.

 

Зміни у переоформлених ліцензіях на ефірне й цифрове мовлення (телемережа МХ-5) стосувалися програмних концепцій - зменшення частки програм власного мовлення з 32% до 30%, та елементів оформлення ефіру.

 

Також Нацрада  розглянула результати планових перевірок Tonis, взяла до відома наявність порушень програмної концепції мовлення та зобов'язати ліцензіата протягом місяця привести свою діяльність у відповідність до умов ліцензії та вимог чинного законодавства.

 

Компанія також змінила параметри супутникового каналу мовлення й оператора телекомунікацій. Супутниковий ретранслятор «AMOS - 2», оператор супутникового ретранслятора - Space-Communication Ltd., Ізраїль, орбітальна позиція - 4° Зах.д., частота прийому - 10806 МГц, символьна швидкість - 30000 Ксимв./сек., поляризація - горизонтальна, умови розповсюдження програм - у кодованому вигляді, оператор телекомунікацій - ПрАТ «Міжнародний Медіа Центр-СТБ».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5603
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду