Ведуча Нового каналу Олена Мусієнко повернулася в ефір після ДТП

Ведуча Нового каналу Олена Мусієнко повернулася в ефір після ДТП

20 Травня 2013
8814

Ведуча Нового каналу Олена Мусієнко повернулася в ефір після ДТП

8814
Ведуча Нового каналу Олена Мусієнко повернулася в ефір після ДТП
Ведуча Нового каналу Олена Мусієнко повернулася в ефір після ДТП

Сьогодні, 20 травня, ведуча «Підйому» на Новому каналі Олена Мусієнко вперше з'явилася у прямому ефірі після ДТП, яке сталося 16 травня о 20.30 біля торгового центру «Більшовик» у Києві.

 

Нагадаємо, за словами керівника каналу Сергія Четверухіна, автомобіль телеведучої Нового каналу врізався у Range Rover білого кольору, який різко загальмував перед нею.

 

Автомобіль Олени Мусієнко був серйозно пошкоджений, а саму ведучу зі струсом мозку було госпіталізовано. Проте вже в понеділок вона провела ранковий ефір на Новому каналі.

 

Рослідування справи у ДАІ триває. 17 травня начальник прес-служби ДАІ УМВС України в місті Києві Наталія Сторожик повідомила, що представники ДАІ допитали свідків на місці аварії та учасників ДТП.

 

Наразі Олена Мусієнко вирішує нагальні питання у ДАІ та страховій компанії. Як повідомляє ведуча, вирішення справи залежить від правоохоронців. «Я сподіваюся, що справедливість хоча б у цій справі буде, правоохоронні органи проявлять принциповість. Якби не було такого хамства, зухвалої брутальної поведінки, а, найголовніше, реальних серйозних погроз із боку водія та пасажирів Range Rover,  якими, виявились четверо кремезних чоловіків, то, можливо, все було б спокійніше. Ну і, звісно ж, їм потрібно було дотримуватися правил дорожнього руху, а не гальмувати посеред проїжджої частини», - сказала пані Мусієнко «Детектор медіа».

 

Марія Задорожна для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8814
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду