Ведуча Нового каналу потрапила в аварію - їй погрожували

Ведуча Нового каналу потрапила в аварію - їй погрожували

17 Травня 2013
6855

Ведуча Нового каналу потрапила в аварію - їй погрожували

6855
Ведуча Нового каналу потрапила в аварію - їй погрожували
Ведуча Нового каналу потрапила в аварію - їй погрожували

16 травня ведуча «Підйому» на Новому каналі Олена Мусієнко потрапила в аварію. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

 Пригода трапилась вчора о 20.30 у Києві, за адресою вул. Гарматна, 6 - навпроти торгового центру «Більшовик».

 

«Ведуча Нового каналу Олена Мусієнко в'їхала в автомобіль Range Rover білого кольору, який різко загальмував перед нею. За свідченнями очевидців, машина білого кольору збиралася повернути через подвійну суцільну осьову. При цьому водій не включив ні гальмівні габарити, ні повороти», - розповів керівник «Підйому» Сергій Четверухін.

 

За словами самої ведучої, після зіткнення з машини вийшло четверо хлопців кавказької зовнішності і стали погрожувати свідкам - перехожим, водієві машини, що їхала за її авто, і всім, хто намагався заступитися за дівчину.  Також вона розповіла про те, що водій Range Rover разом з пасажирами силою відбирали мобільні телефони, якими фотографували те, що відбувається, і розбивали їх.

 

На місце ДТП прибула машина швидкої допомоги.

 

«Хлопці відразу зняли номери з своєї машини і кудись пішли. Приїхавши, співробітники ДАІ нічого не робили - для складання протоколу потрібні власники другого авто. Нам запропонували їх пошукати самостійно!», - каже ведуча.

 

Підтримати Олену Мусієнко  прийшли співробітники «Підйому», усе, що відбувалось вони знімали на камеру та опитували свідків.

 

«Я їхала з невеликою швидкістю - згідно з правилами руху, пристебнута. Просто не встигла так само, як вони, різко загальмувати. При ударі спрацювала подушка безпеки, - це мене врятувало. Вдарилася головою, але не так сильно як могла б. Я вискочила з машини - вона стала горіти. У автомобіля повністю пошкоджений капот. Лікарі сказали, що у мене струс і відправили на обстеження до невропатолога», - наголосила ведуча.

 

«Детектор медіа» намагатиметься отримати коментар ДАІ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6855
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
trof
4008 дн. тому
Сподіваюсь керівник "Підйому" Сергій Четвертухин не є водієм, в протилежному разі він повинен бути обізнаний, що на будь яких автомобілях світові стопсигнали вмикаються автоматично при натисканні на гальмівну педаль. Будьте уважні на дорозі не тільки до себе, а й до інших учасників руху.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду