Кримські журналісти вшанували колег, загиблих в роки війни

Кримські журналісти вшанували колег, загиблих в роки війни

7 Травня 2013
4817

Кримські журналісти вшанували колег, загиблих в роки війни

4817
Кримські журналісти вшанували колег, загиблих в роки війни
Кримські журналісти вшанували колег, загиблих в роки війни

У Сімферополі кримські журналісти вшанували пам'ять колег, загиблих в роки війни. Про це повідомляє «Крымская газета».

 

Щороку 7 травня вони покладають квіти до єдиного в Україні пам'ятника «Журналістам і поліграфістам Криму - солдатам Великої Вітчизняної війни», що встановлений у сквері біля будівлі видавництва «Таврида».

 

Акція під назвою «Подвиг батьків в наших серцях» проходить уже не перший рік, за сприяння у тому числі й Кримської республіканської організації Національної спілки журналістів України (НСЖУ). Голова організації Людмила Хорошилова під час заходу зазначила: «Не хотілося б називати сьогоднішній захід акцією, бо сюди приходять не за посадою, а до душі. І поки сюди приходитимуть хоча б два-три людини, ця пам'ять буде жива».

 

5 травня 2015 перший у Радянському Союзі пам'ятник загиблим фронтовим кореспондентам і поліграфістам відзначить 30-річний ювілей. За цей час меморіал з бронзи доводилося кілька разів ремонтувати, оскільки вандали відпилювали від нього фрагменти. Але зараз бронзовий солдат-журналіст перебуває під пильною увагою відеокамер і надійною охороною, що цілодобово чергує у видавництві «Таврида».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4817
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду