Княжицький і Усов поки не повертаються на ТВі

26 Квітня 2013
7609

Княжицький і Усов поки не повертаються на ТВі

7609
Княжицький і Усов поки не повертаються на ТВі

Програма «Вечір з Миколою Княжицьким» поки що не повертається в ефір ТВі. Про це в коментарі «Детектор медіа» сказав її автор, колишній гендиректор ТВі, а нині народний депутат Микола Княжицький.

 

«Я не виключаю її повернення. Мені цікаво вести програму. Але такої пропозиції я поки не отримував. На ТВі зараз не та ситуація, щоб керівництво про це думало», - сказав пан Княжицький.

 

Тим часом журналісти ТВі повідомляють у соціальних мережах, що нове керівництво ТВі пропонує працівникам інших каналів по 300 доларів за годину для забезпечення ефіру, зокрема, випуску програми пана Княжицького.

 

Також поки що не повертається на ТВі в якості керівника редакції журналістських розслідувань Костянтин Усов, у минулому - журналіст «Знаку оклику». «Я для себе вирішив, що не візьмусь за керівництво редакцією журналістських розслідувань на ТВі, якщо в ній не буде тих людей, з якими я працював раніше», - написав пан Усов на своїй сторінці у Facebook.

 

«Тобто, свою роботу в ефірі програм "Знак оклику", "Знак оклику! Щодня", і "Особливий формат" я допускаю виключно якщо нове керівництво каналу гарантує мені:

- збереження попереднього колективу розслідувачів;

- збереження режиму свободи, який панував у нашій редакції, коли, наприклад, виходила "Лук'янівка";

- невтручання у вибір тем і редактуру сюжетів;

- невтручання у підготовку нашого власного, збалансованого розслідування подій, які відбулись із компаніями, причетними до заснування ТВі;

- вихід зазначеного розслідування в ефір», - пояснив журналіст свою позицію.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7609
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду