Сім’ю побитого невідомими телепродюсера Максима Онопрієнка охоронятиме міліція

22 Квітня 2013
4932

Сім’ю побитого невідомими телепродюсера Максима Онопрієнка охоронятиме міліція

4932
Сім’ю побитого невідомими телепродюсера Максима Онопрієнка охоронятиме міліція

Міліція охоронятиме сім'ю телепродюсера Максима Онопрієнка, якого побили невідомі 11 квітня. Про це «Детектор медіа» повідомила помічник керівника Солом'янського РУ міліції міста  Києва Ірина Біба.

 

За її словами, міліція відкрила кримінальне провадження щодо побиття, дані занесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Зараз тривають слідчі дії. На сьогодні ще нікому не надане повідомлення про підозру.

 

Як розказала пані Біба, зараз дружину Максима Опопрієнка Євгенію Олейник та її сім'ю  охороняє дільничний та оперативники.

 

«Ми збираємо документи, щоб забезпечити сім'ю на час розслідування справи офіційною безкоштовною охороною з залученням спецпідрозділу «Сокіл» або Державною служби охорони (це визначатиме головне управління). Усе буде, як вона хоче, охоронятимуть удома, і дитину у школі, і у лікарні, і це було упродовж тривалого часу» - сказала Ірина Біба.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», ввечері 11 квітня невідомі жорстоко побили телепродюсера Максима Онопрієнка. Дружина продюсера пов'язує побиття чоловіка з його професійною діяльністю. За її словами, родині погрожували, через це вона звернулась із заявою про надання охорони.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4932
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду