Невідомі жорстоко побили телепродюсера Максима Онопрієнка – його сім’я боїться погроз

20 Квітня 2013
7813

Невідомі жорстоко побили телепродюсера Максима Онопрієнка – його сім’я боїться погроз

7813
Невідомі жорстоко побили телепродюсера Максима Онопрієнка – його сім’я боїться погроз

Ввечері 11 квітня невідомі жорстоко побили телепродюсера Максима Онопрієнка. Повідомлення про побиття з'явилось на одному з українських форумів. Інформацію  про інцидент «Детектор медіа» підтвердила дружина Максима Онопрієнка - Євгенія Олейник.

 

На Максима Онопрієнка напали  двоє незнайомців біля його власного будинку. «Вечером 11 апреля 2013 г на Макса было осуществлено нападение буквально во дворе собственного дома. Как потом стало известно, выслеживали два дня. Их было двое, здоровые братки с кастетами и нунчаками. Главной целью была голова и лицо. Результат - переломы лобно-височной кости, переносицы, верхней челюсти и обоих лицевых скул, количественные тяжелые забои тела», - йдеться у повідомленні на форумі.

 

Дружина Максима Онопрієнка пов'язує побиття чоловіка з його професійною діяльністю: «Около 10-ти лет он работает в сфере кино и ТВ. Специфика индустрии такова, что проекты создаются или по заказу телеканалов или путем привлечение частных инвестиций. Макс имел неосторожность начать сотрудничество с непрофильным инвестором. Не вдаваясь в детали, скажу, что сотрудничество не увенчалось успехом. Более того, сейчас последствия такого сотрудничества угрожают жизни Макса», - повторює пані Євгенія для «Детектор медіа». 

 

Про те, над яким саме проектом працював  Максим Онопрієнко, пані Олейник не сказала, побоюючись за наслідки такого розголосу.

 

Також у своєму повідомленні на форумі Євгенія Олейник звернулась з проханням допомогти родині: «Только мы не можем быть спокойны. Мы переживаем за дальнейшую жизнь, за ребенка. Я, как мама и супруга, нуждаюсь в помощи!  Больше всего в помощи влиятельными контактами и связями, которые помогут мне заступиться за нас. Сейчас я больше всего переживаю за супруга и нашего ребенка! Мы нуждаемся и в другой посильной помощи. Если у вас есть возможности и желание - пишите мне, контактируйте, детали расскажу лично»,  - написала дружина Максима Онопрієнка.

 

Євгенія Олейник також повідомила, що родині погрожували. Після побиття Максима Онопрієнка  пані Олейник написала заяву до Соломянського рійвідділу міліції РУ ГУ МВС.

 

Наразі, за словами пані Олейник, стан здоров'я  Максима Онопрієнка стабільний, загрози для життя потерпілого немає.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7813
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Владимир3
4030 дн. тому
Если выслеживали два дня, то почему сразу не обратились в милицию?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду