«Інтер» та ТЕТ не отримали санкцій за результатами перевірки Нацради

17 Квітня 2013
9909

«Інтер» та ТЕТ не отримали санкцій за результатами перевірки Нацради

9909
«Інтер» та ТЕТ не отримали санкцій за результатами перевірки Нацради

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення взяла до відома результати планових перевірок телеканалів «Інтер» та ТЕТ. Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 17 квітня.

 

Перевірялась супутникове мовлення «Інтера» та ефірне - каналу ТЕТ.

 

У діяльності «Інтера» були виявлені незначні відхилення від концепції:  збільшення програм власного виробництва, інформаційних та просвітницьких проектів та зменшення частини іноземного продукту.

 

Подібними були і результати перевірки телеканалу ТЕТ. Телеканал також дещо  збільшив частку власних програм, національного продукту та дитячих проектів. Натомість зменшився обсяг розважальних програм та фільмопоказу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9909
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду