Нацрада позбавила держреєстрації продакшини Бахматова та Танабаша

10 Квітня 2013
6435

Нацрада позбавила держреєстрації продакшини Бахматова та Танабаша

6435
Нацрада позбавила держреєстрації продакшини Бахматова та Танабаша

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення анулювала державну реєстрацію суб'єктів інформаційної діяльності для низки продакшинів та дистриб'юторів. Таке рішення регулятор ухвалив на своєму засіданні 10 квітня.

 

Серед них  продакшн Максима Бахматова Ledokol Bakhmatov Group  (Київ)  та Андрія Танабаша World Sport Media (Київ), а також низка регіональних дистриб'юторів.

 

За словами заступника голови Нацради Лариси Мудрак, загадані мовники вилучені з держреєстру, оскільки  припинили свою діяльність.

 

«Ми тричі  отримували підтвердження цьому, зокрема у телефонних розмовах. Маємо письмові повідомлення від організацій щодо припинення діяльності», - сказала пані Мудрак.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6435
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду