Охоронець Вуглегірської ТЕС, де сталась пожежа, заборонив журналістам проводити зйомку (ВІДЕО)

2 Квітня 2013
4812

Охоронець Вуглегірської ТЕС, де сталась пожежа, заборонив журналістам проводити зйомку (ВІДЕО)

4812
Охоронець Вуглегірської ТЕС, де сталась пожежа, заборонив журналістам проводити зйомку (ВІДЕО)

30 березня охоронець Вуглегірської ТЕС на Донеччині, де 29 березня сталася пожежа і загинув співробітник, забороняв знімальним групам телеканалів «Інтер» та «Донбасс» проводити зйомки станції. Про це повідомив донецький журналіст Павло Колесник у своєму блозі PAULUSKP.

 

«В півкілометрі від згорілої Вуглегірської ТЕС охоронець забороняє журналістам знімати станцію і погрожує застосувати спецзасіб - гумовий кийок. Охоронець посилався на інструкції, які йому дало керівництво», - написав блогер.

 

30 березня оператор «Інтеру» Олег Подопріхін опублікував відео інциденту на YouTube. На записі зафіксовано, як охоронець під час розмови з журналістами дістає кийок і погрожує його застосувати у випадку, якщо вони проводитимуть відеозйомку.

 

«Я буду застосовувати спецзасоби. Ви чуєте? Відкрийте вуха! Я буду застосовувати спецзасоби, тому що мені наказали не допускати... Будь ласка, звертайтеся до керівництва. Отримайте дозвіл і знімайте. Тут вести зйомки заборонено за інструкцією», - сказав охоронець, звертаючись дожурналістів.

 

«Детектор медіа» звернулась за коментарем до заступника директора ТЕС Алли Котлярової. Вона повідомила, що про конфлікт між охоронцем та журналістами їй нічого невідомо. За її словами, керівництво ТЕС наразі не коментує пригоду через те, що на станції працює комісія, яка розслідує причини виникнення пожежі.

 

Нагадаємо, 29 березня 2013 року в районі другого енергоблоку теплоелектростанції виникла пожежа. У результаті інциденту загинув 44-річний працівник підприємства, ще п'ять співробітників були госпіталізовані.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4812
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду