Журналістів не пустили до зали суду над Луценком

2 Квітня 2013
6401

Журналістів не пустили до зали суду над Луценком

6401
Журналістів не пустили до зали суду над Луценком

Вищий спеціалізований суд не дозволив журналістам бути присутніми у залі засідань, де слухається справа екс-міністра МВС Юрія Луценка. Таке рішення суд ухвалив, розглянувши відповідне клопотання журналістів, про це повідомляє «Українська правда».

 

Юрій Луценко і його захисники просили, зважаючи на резонансність процесу, допустити журналістів.

 

«Якщо ви вже посадили мене в цей акваріум, то приберіть один ряд конвою і дайте зайти журналістам. Крім того ви можете встановити, щоб камери могли чергуватись і по 5-20 хвилин знімати відео», - сказав Луценко.

 

Натомість прокурор заявив, що законом не передбачена присутність журналістів у залі.

 

Порадившись на місці, суд дозволив журналістам стежити за перебігом судового засідання з конференц-залу.

 

Однак, як пише видання, у конференц-залі не створені належні умови для роботи. Зокрема,  поганий звук і не чути, що говорять адвокати.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6401
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду