Активіст Манько каже, що опозиція вибачилась за інцидент коло ЦВК і відшкодувала вартість камерофону

29 Березня 2013
6264
29 Березня 2013
17:16

Активіст Манько каже, що опозиція вибачилась за інцидент коло ЦВК і відшкодувала вартість камерофону

6264
Активіст Манько каже, що опозиція вибачилась за інцидент коло ЦВК і відшкодувала вартість камерофону

Представники Об'єднаної опозиції «Батьківщини»  відшкодували  журналісту та громадському активісту Віталію Маньку вартість пошкодженої техніки та вибачились через інцидент, який стався на мітингу опозиції  біля ЦВК 12 листопада минулого року. Про це «Детектор медіа» розказав пан Манько.

 

«Сергій Пашинський (депутат від Об'єднаної опозиції «Батьківщини» - ТК) через свого працівника відшкодував вартість камерофону. Він відмовився робити це публічно і назвав це дешевим піаром. Хоча досі на сайтах є інформація голови штабу Донецької обласної організації «Батьківщини» Олександра Ярошенка, який  стверджує, що я сам жбурнув телефон у воду», - наголошує він.

 

Нагадаємо,  Віталій Манько заявив, що 12 листопада під час мітингу об'єднаної опозиції біля ЦВК невідомий його побив та викинув мобільний телефон, з якого він вів зйомку, у фонтан.  Журналіст звернув увагу на те, що пошкоджений телефон він позичив для зйомки в редакції і тепер має повернути новий.

 

Віталій Манько знімав інцидент на відео,коли на нього напав невідомий, який намагався припинити зйомку. Згодом у невідомому, який  вирвав телефон з камерою, активісти упізнали голову штабу  Донецької обласної організації «Батьківщини» Олександра Ярошенка. У свою чергу пан Ярощенко заперечив, що застосовував силу до журналіста,  назвав Віталія Манька провокатором та заявив, що він сам викинув свою камеру.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6264
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду