Слоган «Життя як кіно» втілювали у «Фридомі»

4 Липня 2006
2383

Слоган «Життя як кіно» втілювали у «Фридомі»

2383
Гостям вечірки довелося спробувати себе у ролях героїв фільмів трьох жанрів: еротика, екшен та жахи.
Слоган «Життя як кіно» втілювали у «Фридомі»

Увага! Увага! Шалена вечірка  українських телевізійників!


Лише ледацюга не чув про створення і нещодавній лаунч нового телеканалу «Кіно». Про нього, його менеджмент та концепцію розвитку вже написано дуже багато, і, поки все це писалося, організатори скручували голови з того, як зібрати та створити справжнє свято в день стартування проекту.

Отже, все було так. Вечір неділі – 2 липня 2006 року. Вулиця Фрунзе,  134 - нічний клуб  «Фрідом». Телевізійники, жартуючи, купляться коло входу в будівлю, адже генеральну репетицію дійства досі не завершено. Традиційна для кінофестивалів та урочистих заходів червона доріжка, обабіч якої волає та хитає транспарантами куплена організаторами масовка. (За даними ТК, кожному з масовників заплатили 20 гривень). Ціла купа камер і фотоапаратів, які знімають щойно прибулих гостей і все це відбувається під традиційну голлівудську музику, як то під час заставки «Парамаунт»  чи  «Ворнер Брозерс пікчерс». Коротко кажучи, «Оскар»  в Україні! 

Акурат о 19:00 в подвір'я клубу вривається урочиста мелодія, і гостей, яких прийшло щонаймінімум 300, починають запрошувати в середину. Першою несподіванкою, якою потішили запрошених адміністратори, стали прикольні майки "Кіно як життя", які видавалися відповідно до статі та габаритів гостя. По вході в приміщення (ваш автор був у компанії Ігоря Пелиха), розігралася ще цікавіша сцена. До нас вистрибнули кілька вампірів, горгулій і псів зі скривавленими пащами та почали «розривати»  Ігоря просто на шматки.

Більше того, усе це знімалося трьома операторами і транслювалося на великому екрані у самому концерт-холі! Іншими словами, гостей вечірки перетворювали в героїв фільмів "жахів"! Далі, коли етап "крові та м'яса" минув, ми пройшли крізь металошукач і тут  просто перед очима почалася страшнюча бійка між спецназівцями та терористами. Билися як у американських "екшенах" – реально і жорстоко. Втім, і це виявилося сценічною постановкою, яка транслювалася на великий екран. Коли кіношний "акт вандалізму" закінчився, тобто, ми змогли піти далі, до нас підійшов хлопець на височенних підборах (навіть платформах) і леопардовому, щільно прилягаючому до тіла,  вбранні... Він із відомою всім "праааатсівною" манерою запропонував нам "Інтсііім с клаааснимііі дєвчєнкамііі", на що автор відповів твердою відмовою. На жаль, Пелих це саме зробити не встиг і, як то кажуть, "попав". До нього з загрозливим виглядом підійшли два величезні, як у фільмах, африканці і взяли під руки. Далі, мов піщинку, понесли на ліжко недалеко від фойє. Наступними на "авансцену" вийшли дівчата-моделі у ледь не оголеному вигляді і почали роздягати Пелиха, годувати його полуничкою та намазувати вершками. Чи треба казати,  який сміх це викликало у тих, хто все дивився по телевізору?

Слід зазначити, що ведучий програми "На свою голову" протримався гідно і ми, дочекавшись,  поки він одягнеться, пішли далі у сподіванні,  нарешті,  потрапити до головної зали клубу. Таким чином гості спромоглися менш ніж за годину зіграти у трьох основних жанрах комерційних фільмів: еротика, екшен та жахи. Справді, слоган "Життя як кіно" починає виправдовуватися...

Поки інші гості проходили цю саму "тропу смерті", на шляху  «ТК» з’явилася Світлана Коротенко – гендиректор телеканалу "Кіно".

- Добрий вечір, Світлано. Як вам свято? Чи всі запрошені з’явилися?

-Здрастуйте. Останнім часом ми дуже часто зустрічаємося з «Детектор медіаю», але це, певно, добре. Свято...Це для мене не зовсім свято – це дуже відповідальний момент. Тут, фактично, я за все відповідальна. З гостями вітаюся в режимі "привіт-привіт і все". Подивимося, як воно усе пройде.

-У вас на каналі, Світлано, працюватимуть двоє ведучих з каналу О-ТВ, чому ви вирішили віддати перевагу вже відомим обличчям, аніж виростити власні?

- Насправді, пане Всеволод, - Крапка (Оксана Приходько - "ТК") і Філ не такі вже і відомі. Так, раніше вони були на О-ТВ, але зараз вони у нас – ви ж знаєте, як це робиться. Просто в них є якийсь вогник, якась харизма і я впевнена, що вони дуже скоро справді стануть зірками...

- Існує канал «Ентер-фільм». Скажіть, як ви плануєте з ним конкурувати?

- Та сітка мовлення, яка зараз представляється глядачам – це достатньо тимчасова, а, якщо точніше, літня сітка. Ентер-фільм не буде показувати таких фільмів, які будемо показувати ми. У нас  також будуть ексклюзивні інтерв'ю, класні, динамічні проекти. У нас не буде конкуренції.

- Дуже дякуємо вам, Світлано! Нехай усі ваші задуми виправдаються!

 Після розмови справді затуркана Світлана вирушила до столику відомих телеменеджерів, за яким сиділи  Влад Ряшин,  Олександр Ткаченко,  Віталій Докаленко та  Євгенія Батаєва (голова правління телеканалу «Тоніс», дружина Віталія Докаленко – «ТК»). Причому, Ткаченко з Докаленко таки розмовляли одне з одним, незважаючи на свої давні та багаторівневі стосунки. На вечірці також були помічені Ганна Безлюдна (К1), Валерий Бабич ("Бабич Дизайн"), Єгор Бенкендорф ("Інтер"), і зрозуміло, представники "1+1" - Юрій Морозов, Дар'я Фіалко та інші. А представили канал згадана вже Світлана Коротенко, програмний директор каналу Оксана Іванюк, а також представниця СМЕ Марія Рахматулліна.

Тим часом на сцені відбувалося брендування та презентація нових проектів каналу:  "Кіно і Крапка", де ведуча Крапка розповідатиме все про кіно, його історію, цікаві кляузи, процес знімання і так далі; "Movies party" з Філом та "Ікс-міссія з Романом Деригою". Останній проект являє собою вже достатньо поширений у світі формат "еротичних нічних шоу". Проте, в Україні таких програм, прямо кажучи, взагалі немає. Хто ж є цей Роман, звідки він і що вміє?

- Добрий вечір, Романе. Хто ви за освітою?

- До недавнего времени практикующий доктор, а так по жизни вообще не только.  
 
- Розкажіть, будь ласка, про свою програму "Ікс-міссія".

- Когда возникла идея показать какую-нибудь эротическую программу на украинском телевидении, была масса вариантов. Первый – мы садим девочку, которая будет что-то там говорить, рассказывать, ножки показывать. Ну, не хотелось как-то этого. Поэтому возникла такая идея, чтобы об эротике рассказывал доктор-сексопатолог, которому все это ближе.

- А ви сексопатолог, Романе?

- В данном случае,  да. В нашей системе медицины все выпускаются абсолютно одинаковыми врачами. А дальше уже идет практика. Так вот, отныне в пятницу  можно включить телевизор на канале «Кино» и увидеть отличную программу «Х-Миссия». В чем смысл этой программы? Смысл в том, что мы берем какое-то понятие о сексе: всякие там стереотипы, комплексы и так далее, и научно даем человеку  объясняние.  Конечно, с небольшим стебом, с небольшим приколом. Кроме того, тематика выпуска  соотносится с фильмом, который будет вслед показан. Это сама по себе тема легкая и интересная, и мы должны  ее таковой и подавать..

- А який у програми хронометраж?

- 10 минут моего текста.
 
Поки ми розмовляли з Романом,  ведучі церемонії Філ та Крапка  під фільми за участю Чарлі Чапліна розважали гостей дуже смішними конкурсами. Наприклад, на сцену попросили вийти 3 пари. Серед них була пара-тріо під умовною назвою "Єгор Бенкендорф  і подруги" (Єгор – виконавчий продюсер «Інтеру» - «ТК»). Завданням для всіх було озвучити...еротичне кіно. Це було справді прикольно, але як  саме - ми розповідати не будемо, адже доведеться цитувати те, що наше видання з огляду на статус і повагу до читачів, цитувати не може (гадаю, ви й самі зрозуміли).

З відомих  політиків на вечірці присутнім був лише депутат «НУ»   Микола Катеринчук із дружиною. Крім чудового фуршету та напівоголених офіціанток із бодіартом "Кіно як життя",  приправляли тусівку виступи відомих українських артистів: Альони Вінницької, гуртів "Скай" та "Бумбокс", "Грін-грей" і Таліти Кум.

Нарешті, організаторам лишилося представити останній проект під назвою "Містерії кіно" та її ведучу Таліту Кум. Програма буде  розповідати про кіно, присвячене  паранормальним  явищам  та паралельним  світам. Прем’єру її будемо дивитися вже на цьому тижні. Зрештою, гідним завершенням гідного зібрання телевізійників стала дискотека від концерт-холу «Фрідом», де в танці об’єдналися всі: і політики, і менеджери, і навіть  офіціанти...

За неофіційною інформацією «ТК», VIP-вечірка коштувала каналу «Кіно»  близько 90 тисячі гривень.

Всеволод Вєжлівий, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2383
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду