На Майдані 14 лютого - акція «Ні - парканам! Так - любові!»

13 Лютого 2011
12370

На Майдані 14 лютого - акція «Ні - парканам! Так - любові!»

12370
На Майдані 14 лютого - акція «Ні - парканам! Так - любові!»

На Майдан Незалежності у День святого Валентина, 14 лютого (понеділок), о 13:00, Громадський рух «Стоп цензурі!» проведе акцію: «Ні - парканам! Так - любові!».

 

Активісти Руху вийдуть до зеленого паркану, яким зараз оточена стела Незалежності, і наклеять на нього червоні серця та блакитні й жовті квіти. На них кожен напише зізнання тим принципам й символам, які любить й без яких не може жити.

 

«Сьогодні в Україні з\'являється забагато парканів, як обмежують й сковують українців. Але у наших силах їх здолати. А любов -  найсильніша для цього зброя», - вважають організатори.

 

З питань, пов\'язаних з акцією, звертайтеся до координатора прес-центру громадського руху «Стоп цензурі!» Артема Соколенка за телефоном 050 440 46 08.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12370
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду