«Стоп цензурі!» розпочне міжнародний конкурс творчих робіт «Громадяни за вільну країну!»

25 Січня 2011
9351

«Стоп цензурі!» розпочне міжнародний конкурс творчих робіт «Громадяни за вільну країну!»

9351
«Стоп цензурі!» розпочне міжнародний конкурс творчих робіт «Громадяни за вільну країну!»

Громадський рух «Стоп цензурі!» 7 лютого розпочинає міжнародний конкурс, який дасть можливість «сказати творче "ні" будь-яким проявам утискання свободи слова в Україні».

 

Мета конкурсу - привернути увагу громадськості до загрози втрати свободи слова як базового інструменту демократичного суспільства.

 

Організатори пропонують долучитися до акції усім охочим, незалежно від освіти й громадянства. У конкурсі визначені чотири номінації: найкращий постер, слоган, вірш та есей.

 

Переможців визначатимуть два склади журі -інтернет-користувачів та експертів (Лесь Подерв\'янський, Олександр Ройтбурд, Євген Карась, Михайло Бриних, Микита Кадан).

 

Партнерами конкурсу є «Українська правда», «Детектор медіа», «Корреспондент», телеканал ТВi, Українська асоціація видавців періодичної преси.

 

Інформаційна підтримка: «Главред», УНІАН, «Газета по-українськи», «Країна», «Радіо "Свобода"», інтернет-видання «Политикантроп», «Українське слово», Асоціація європейських журналістів, «Главком», «Громадський простір», «ХайВей», «Майдан», газета «Молодогвардеец», «Гурт», журнал «Профіль», BBC Україна, «Український тиждень», Deutsche Welle Ukraine.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9351
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду