24 січня – відкриття фотовиставки «Під PRESSом»

20 Січня 2011
19155

24 січня – відкриття фотовиставки «Під PRESSом»

19155
24 січня – відкриття фотовиставки «Під PRESSом»

24 січня о 19.00 у книгарні-кав'ярні «Бабуїн» відкривається фотовиставка «Під PRESSом» фотографа Олександра Бойка.

 

Адреса: Київ, вул. Симона Петлюри (колишня Комінтерну), 10.

 

Мета виставки: за допомогою візуальних форм привернути увагу громадян до проблем утискання в Україні свободи слова - базового принципу демократії.

 

До уваги відвідувачів - 21 фото: портрет журналіста й цитата - його думка щодо небезпеки цензури, важливості свободи слова та доступу до інформації.

 

У фотопроекті взяли участь Мустафа Найєм, Сергій Лещенко, Андрій Куликов, Роман Скрипін, Віталій Портников, Ілона Довгань, Наталка Соколенко, Юлія Банкова, Вахтанг Кіпіані, Єгор Соболєв, Ольга Сніцарчук, Осман Пашаєв, Наталія Лігачова, Юрій Луканов, Святослав Цеголко, Віталій Сич, Леся Ганжа, Ігор Луценко, Сергій Андрушко, Артем Шевченко, Мирослав Откович.

 

Виставка організована в рамках громадської кампанії «Новий громадянин» у партнерстві з журналістським рухом «Стоп цензурі!», книгарнею-кав'ярнею «Бабуїн» за підтримки представництва Фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні.

 

Рух «Стоп цензурі!» - це ініціатива українських журналістів та медійних громадських організацій щодо захисту свободи слова, запобігання цензурі в Україні, перешкоджанню професійній діяльності журналістів та порушенню професійних стандартів при висвітленні суспільно-політичних питань. Рух не є політичною ініціативою, не підтримує жодної з політичних сил і від жодної з політичних сил підтримки не отримує.

 

Організатори просять підтвердити участь у заході за тел.: (067) 232-69-23 або newcitizen.info@gmail.com

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19155
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду