20 липня о 19.00 – перша акція руху «Митці проти цензури»

17 Липня 2010
9705

20 липня о 19.00 – перша акція руху «Митці проти цензури»

9705
20 липня о 19.00 – перша акція руху «Митці проти цензури»

20 липня о 19.00 у «Мистецькому дворику» (вул. Грушевського, 4б) відбудеться перша акція руху «Митці проти цензури».

 

До акції протесту долучилися такі відомі українські гурти, як «От Вінта», «Тінь Сонця», «Абздольц», «Топоркестра», «Хамерман знищує віруси», «Наголос на Голос». Візьмуть участь у акції також брати Віталій та Дмитро Капранови, Сергій Пантюк, Андрій Кокотюха, Антін Мухарський, Юрко Зелений, Артем Полежака, Руслан Півень, Едуард Драч, Анатолій Федірко, Дмитро Лазуткін та інші.

 

Митці двічі проти:

 

- проти цензури в мистецтві

 

Українські письменники, музиканти, художники та діячі культури сьогодні почали відстоювати власні права і свободи у формі оборонного руху «Митці проти цензури». Вони прагнуть об'єднати власні зусилля, щоб захистити свободу слова від цензури;

 

- проти закриття та утисків телевізійних каналів

 

Сьогодні два найбільших інформаційних проукраїнських каналів України - 5 канал і ТВі - опинилися на межі закриття. Найближчим часом їх може бути позбавлено частот на мовлення на користь провладного інформаційного гіганта.

 

Митці виступають на підтримку каналів, що приділяють увагу українському мистецтву, про яке все рідше говорять в ефірі українського телебачення.

 

Акція відбудеться за підтримки: МО «Оsтаnnя Барикада», ГО «Своя правда» та Мистецької платформи.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9705
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олег
5187 дн. тому
Вже і так звані "митці" проти цензури боряться))))))))))) Хто на черзі? Домогосподаруи, та двірники?
Игорь
5189 дн. тому
"Сьогодні два найбільших інформаційних проукраїнських каналів України - 5 канал і ТВі - опинилися на межі закриття" - тиражирование и придумывание ЛЖИ и БРЕДА это и есть метод борьбы с "цензурой" ?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду