1 жовтня – четвертий міжнародний форум «Цифрове мовлення в Україні»

15 Липня 2010
11017

1 жовтня – четвертий міжнародний форум «Цифрове мовлення в Україні»

11017
1 жовтня – четвертий міжнародний форум «Цифрове мовлення в Україні»

1 жовтня 2010 року у Києві відбудеться IV міжнародний форум «Цифрове мовлення в Україні». Організатори події - Індустріальний телевізійний комітет (ІТК) та Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ).

 

Мета форуму - підготувати вітчизняний телепростір до переходу з аналового на цифрове телебачення, забезпечити прозорість та зручність реформ, створити умови для адаптації чинного законодавства, сприяти ефективному регулюванню державного процесу впровадження цифрового телебачення, залучити до обговорення всіх питань громадськість та ЗМІ.

 

Цьогорічна програма Форуму передбачає роботу його учасників у ході трьох тематичних секцій:

1. Цифрове телебачення в Україні: рік 2010.

Огляд змін у цифровізації, що відбулися за минулий рік, та обговорення подальшого управління реформою новообраними державними органами.

 

2. Східна Європа у «цифрі»: загальні  проблеми та варіації рішень.

Обговорення динаміки проходження реформи у Східній Європі, досвіду українських сусідів та шляхів співпраці в процесі цифровізації.

 

3. Актуальні тенденції розвитку цифрового телебачення у світі.

Вплив цифрових технологій на медіа середовище. Концепції, індустрія, тренди.

 

«Цього року відбулася заміна персонального складу у всіх державних органах, що опікуються цифровізацією, відповідно, ми очікуємо змін, сподіваємося на краще в організації процесу переходу на цифрове мовлення. Форум 2010 року стане нагодою звірити годинники реформ з нашими сусідами та з'ясувати, чи встигає наша країна за темпами регіону», - прокоментувала Катерина М'ясникова, виконавчий директор НАМ.

 

«Справжня класика форуму буде в цьому році - ми майже відмовилися від презентацій на користь відкритих дискусій», - зазначив Денис Гурський, координатор Цифрового комітету Індустріального телевізійного комітету.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11017
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду