Представники «Стоп Цензурі!» передали заяву керівнику МВС

22 Червня 2010
16058

Представники «Стоп Цензурі!» передали заяву керівнику МВС

16058
Представники «Стоп Цензурі!» передали заяву керівнику МВС

Сьогодні, 22 червня 2010 року, представники громадського руху «Стоп Цензурі!»передали заяву керівникові Міністерства Внутрішніх Справ Анатолію Могильову. Це відбулося під час прес-конференції міністра.

 

Анатолій Могильов відзначив, що сам здійснює системні й поступові кроки в цьому напрямку. Як приклади, він навів  наказ №88 «Про вдосконалення взаємодії органів внутрішніх справ із засобами масової інформації», роботу з працівниками МВС на місцях. Водночас, як зазначив міністр, він не є Копперфільдом, навіть за кілька місяців неможливо провести повну роботу в цьому напрямку зі всіма працівниками міністерства, тому й можуть виникати різні ситуації, яким потрібно давати правову оцінку і вивчати в кожному конкретному випадку.

 

Представники громадського руху «Стоп Цензурі» вручили Анатолію Могильову заяву з вимогою звільнити працівника УДО, який застосував силу до журналіста каналу СТБ Сергія Андрушка.

 

Щодо отриманої заяви Анатолій Могильов зазначив, що Управління служби охорони не підпорядковується МВС, відповідно юридично цю заяву він розглянути не може, але особисто направить її до Генеральної прокуратури, яка й має її розглянути.

 

Як повідомляла ТК, 15 червня 2010 року співробітник Управління державної охорони застосував силу до журналіста каналу СТБ Сергія Андрушка, що висвітлював участь президента України у ХХІІ Міжнародній агропромисловій виставці «Агро-2010».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16058
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду