Ігор Коломойський зустрівся з журналістами «1+1» і запропонував почати «з нового аркуша»

29 Травня 2010
23349

Ігор Коломойський зустрівся з журналістами «1+1» і запропонував почати «з нового аркуша»

23349
Ігор Коломойський зустрівся з журналістами «1+1» і запропонував почати  «з нового аркуша»

У п'ятницю, 28 травня, власник групи каналів «1+1» Ігор Коломойський зустрівся із колективом ТСН.

 

Зустріч Ігоря Коломойського та гендиректора групи Олександра Ткаченка із журналістами була робочою і відбувалася у закритому режимі.

 

Нагадаємо, журналісти «Телевізійної служби новин» озвучили вимогу про таку зустріч з акціонером після того, як з боку менеджменту посилився тиск на ньюз-рум, а в новинах «1+1» стали виходити так звані «редакційні» сюжети, в яких не було дотримано журналістських стандартів. Як відомо, ці факти спровокували підписання  відкритого листа журналістів ТСН проти цензури, а в подальшому - антицензурних виступів журналістів СТБ і  появу громадського руху «Стоп цензурі!». 

 

Як ідеться у повідомленні на сайті Без брехні, Ігор Коломойський  запропонував  ТСН почати роботу з нового аркуша.

 

Журналісти ТСН передали Ігорю Коломойському діючий статут телеканалу «1+1». У ньому детально виписані права та обов`язки журналістів та редакторів. Ігор Коломойський пообіцяв вивчити документ і, в разі згоди з усіма його пунктами, підписати.

 


Як ідеться в повідомленні прес-служби каналу, Коломойський також поділився планами про розвиток групи.

 

«Він очікує від усіх каналів нарощення показників і має намір інвестувати у групу необхідний для цього капітал», - сповіщає прес-служба.

 

 

«Детектор медіа»

 

Фото - tsn.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23349
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду