Ганна Герман вважає, що журналістка НТКУ Юлія Банкова не мала морального права цитувати «розмови, при яких її не було»

17 Травня 2010
22529

Ганна Герман вважає, що журналістка НТКУ Юлія Банкова не мала морального права цитувати «розмови, при яких її не було»

22529
Ганна Герман вважає, що журналістка НТКУ Юлія Банкова не мала морального права цитувати «розмови, при яких її не було»

Заступник глави Адміністрації Президента Ганна Герман здивована тим, що написала журналістка Першого національного Юлія Банкова у статті на «Детектор медіа». За її словами, цієї журналістки не було ні на офіційній зустрічі з іноземними ЗМІ, ні на вечері, що відбувалася у форматі без преси.

 

«Ми не запрошували українських журналістів, оскільки це був формат зустрічі з іноземними журналістами.Я звикла, що журналіст пише про те, де був особисто присутнім. Бо є стандарти, журналіст пише про те, що сам бачив. На зустрічі з іноземними журналістами її не було, на зустрічі з Борисом Колесніковим, про яку вона далі пише, її теж не було. Яке вона має моральне право писати про розмови, при яких її не було? Я її не знаю і ніколи з нею не розмовляла. Якщо вона могла чути десь на коридорі якісь жарт, бо дійсно ми йшли з іноземними журналістами коридорами і жартували, це не означає, що вона має мене поливати брудом. Якщо вона хоче про щось писати, хай прийде мене запитає», - наголосила пані Герман.

 

Ганна Герман вважає, що ця публікація є намаганням «свідомо її очорнити».

 

«Я готова дати запис зустрічі, бо ніколи не ховаюсь від журналістів», - додала Ганна Герман.

 

Нагадаємо, у своїй статті кореспондент Першого каналу Юлія Банкова розповіла про враження від зустрічі заступника голови Адміністрації Президента України Ганни Герман з іноземними журналістами та навела окремі неофіційні висловлювання пані Герман під час цієї зустрічі.

 

«Детектор медіа» продовжує досліджувати ситуацію та найближчим часом надасть читачам можливість ознайомитися з відео.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22529
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду