Ілля потребує допомоги

16 Лютого 2010
14266

Ілля потребує допомоги

14266
Ілля потребує допомоги

У родині телеоператора Юрія Мітальова - велике горе. Його єдиному сину, 16-річному Іллі, несподівано поставили страшний діагноз - гібридна лейкемія (рідкісна форма раку крові).

 

Українські лікарі порадили терміново відправити дитину на лікування до Європи, через те що в Україні операція з трансплантації кісткового мозку можлива лише у випадку, коли донором стає рідна людина. Ні сестер, ні братів у Іллі немає. Серед усіх розглянутих клінік, котрі могли би допомогти дитині, медики рекомендували оптимальну за ціною і якістю клініку Святої Анни у Відні, Австрія. Однак тільки на перший етап лікування (період інтенсивної терапії) потрібно було 130 тис. євро.

 

Ці нереальні, здавалося б, 130 тис. євро було зібрано у нереальний термін - за один тиждень. Рівно за 7 днів треба було терміново розпочинати лікування. На біль Юрія відгукнулися друзі і колеги, оператори і журналісти, режисери і продюсери, ведучі і костюмери, декоратори й адміністратори, бухгалтери й охоронці. До збору приєдналися співробітники багатьох телеканалів України, рекламні агентства, продакшни, студії і компанії, де він у різні роки працював.

 

Завдяки кожному переданому конвертику, 11 лютого Ілля з мамою вирушили на лікування до Відня.

 

Юра і його родина безмежно вдячні всім людям за кожну гривню і кожне слово підтримки, і просили передати кожному з вас: життя повертають не лише лікарі.

 

Діагноз від Іллі довго приховували, саме тому ця стаття виходить тільки зараз. Хлопець намагається мужньо боротися з хворобою і недитячими думками. Попереду в нього тяжкий курс хіміотерапії. Він триватиме декілька місяців. Але це лише перший етап лікування. Далі - трансплантація кісткового мозку, а це ще 150 тис. євро. Щойно надійдуть перші 25 тис. євро, австрійські медики одразу почнуть пошук донора.

 

Колеги, допоможіть хлопцеві. Будь ласка. Час поставлено на лічильник.

 

Для передачі коштів і отримання необхідних документів звертайтеся за телефоном:

 

+38 067 547 65 08 Юрій Мітальов

+38 067 233 49 48 Корчинська Оксана

 

Юрій Мітальов - оператор-постановник таких телешоу:

«Американський шанс» (Новий канал),

«Зоряний дует»,

«Карооке на майдані», «Шанс» (10 років «Інтер», «1+1»),

«Народна зірка» (ТРК «Україна»)

«Фабрика зірок» (Новий канал)

«95 Квартал» («Інтер»)

«Лото-Забава», «ХТО ТАМ» (МСЛ, «1+1»).

 

Фільми:

«Индийское кино» (Украина) - 2009

«Новогодняя семейка» (Украина) - 2008

«Тринадцать месяцев» (Украина) - 2008

«Возвращение блудного мужа» - 2007

«Осторожно, блондинки!» (Украина) - 2006

«Новогодний киллер» (Украина) - 2005

 

Рахунок:

АТ «ПроКредитБанк», м. Київ, Україна

МФО 320984

ЕДРПОУ 21677333

Отримувач Мітальова Людмила Анатоліївна

Код отримувача 2498713827

Рахунок отримувача 26255210131352

 

Рахунок для доларів і гривень. Для євро - ті самі реквізити, але переказувати кошти можна лише в мережі «ПроКредитБанку».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14266
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду