Головред «Економічної правди» Ігор Луценко залишив «УП»

26 Травня 2008
28001

Головред «Економічної правди» Ігор Луценко залишив «УП»

28001
Головред «Економічної правди» Ігор Луценко залишив «УП»
Ігор Луценко, головний редактор сайту «Економічна правда» (група видань «Українська правда»), а також шестеро журналістів, що працювали над створенням «ЕП», залишили проект.
 
Як прокоментувала цей крок шеф-редактор «УП» Олена Притула, «Мы расстались полюбовно. По обоюдному решению». Також пані Притула повідомила «ТК», що від сьогоднішнього дня над проектом працює Євген Шпитко, до цього відмий за сайтом «Фондові перегони». «В полную силу «ЭП» заработает с 1 июня», - додала Олена.
 
Ігор Луценко від прямої відповіді на запитання, чому команда, яка працювала над створенням «ЕП», звільнилася в повному складі, ухилився, зазначивши лише, що у колективу з власниками видання були певні домовленості, які не було виконано. Саме конфліктне питання пан Луценко відмовився озвучити, проте категорично заперечив, що це пов’язано із засадами редакційної політики.
 
Поки що Ігор Луценко займається громадською діяльністю у проекті «Збережи старий Київ», а в майбутньому планує розпочати новий онлайн-проект у ніші ділових видань. «Я дуже задоволений тим досвідом, який отримав, і вважаю його успішним. Нам дуже допомагав бренд «Української правди», проте, вважаю, що і наша робота додавала авторитету «УП», - каже він.
 
Ігор Луценко почав працювати над проектом «ЕП» у травні 2006-го року; запуск сайту відбувся у грудні 2007-го.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28001
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
МК
5969 дн. тому
Дякую ******** за посилання. Прочитав про Фірташа. Класна стаття. Навіть не думав таке надибати. Хоч щось більш-менш об'єктивне. Про Фірташа. Коли свідомими титанічними зусиллями Україна доб'ється ціни за газ на рівні 350-370 дол., про Росукренерго прості люди ще згадувати будуть. Як про втрачений рай. Але то таке. Ще у Фірташа обличчя цікаве. Несподівано інтеліґентне. Навіть аристократичне. Просто я його раніше ніколи не бачив. А Луценку бажаю успіхів і максимальної творчої самореалізації. Йому і івсім його колегам.
*******
5970 дн. тому
Сылки на "экономику" на первой странице "УП" уже нет.
Интересно, уберут ли из архивов "УП" этот "шедевр" Луценко:
http://www.epravda.com.ua/columns/478e6d3529850/

До такого лизожопства редко кто из коллег опускался.
Domovoy
5970 дн. тому
Привет Игорек из Германии! наконец-то Вас Притула вичислила! Столько дать заказухи от Укргаз-Энерго под видом объективной аналитики! Но не все скоту масленица!))))))))))))))))))))
ITsystem
5971 дн. тому
покойный Георгий Гонганзе наверное в гробу переворачивается от того ,какой стала его "УП"... ..упокой Господь его душу !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду