Заява колективу "Студії "1+1"

25 Листопада 2004
13006
25 Листопада 2004
19:54

Заява колективу "Студії "1+1"

13006
"Канал "1+1" відновлює повноцінне інформаційне та суспільно-політичне мовлення". Щойно в ефірі каналу "1+1" прозвучала заява колективу Студії, текст якої наводимо нижче.
Заява колективу "Студії "1+1"
Заява колективу "Студії "1+1"

Канал "1+1" відновлює повноцінне інформаційне та суспільно-політичне мовлення. Ми усвідомлюємо свою відповідальність за упередженість інформації, яку досі поширював канал під тиском і за директивами різних політичних сил. Нинішнє протистояння у суспільстві змушує нас чітко виголосити принципи своєї подальшої роботи. Відсьогодні за зміст телевізійного продукту відповідає лише колектив і менеджмент "Студії "1+1". Ми гарантуємо, що будь-яка інформація, поширена нашим каналом, буде повною і неупередженою відповідно до професійних стандартів журналістики. В ефірі "1+1" будуть висвітлюватися всі значущі події в Україні та за її межами і надаватися рівні можливості для висловлення своєї позиції всім учасникам суспільно-політичного життя. Ці принципи будуть дотримані, доки канал існуватиме в ефірі.

Олександр Роднянський

Володимир Оселедчик

Алла Мазур

Людмила Добровольська

Анна Безулик

Олесь Терещенко

Андрій Тичина

Марина Кухар

Анатолій Борсюк

Вахтанг Кіпіані

Максим Варламов

Ольга Герасим’юк

Юрій Макаров

Сергій Полховський

Сергій Долбілов

Євген Зінченко

Марічка Падалко

Анатолій Єрема

В’ячеслав Піховшек

і весь колектив „Студії „1+1”


Читайте також:

Сьогодні о 19:30 ТСН відновить свою роботу
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
"Детектор медіа"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13006
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Александр
1838 дн. тому
Поздно, ребятки, "пить боржоми". Вы уже все сделали. Надеюсь, бойцы АТОООС и правильные националисты (не ручные шавки нацжены) посетят ваш телеканал.. чтобы "дать оценку" вашей деятельности..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду