Cьогодні у "Телекритиці" з 12:00 до 13:00 триває чат-конференція за участю Вахтанга Кіпіані

2 Вересня 2004
927

Cьогодні у "Телекритиці" з 12:00 до 13:00 триває чат-конференція за участю Вахтанга Кіпіані

927
Учасники чату можуть обговорити безпосередньо з редактором та новим ведучим "Подвійного доказу" оновлений формат програми.
Cьогодні у "Телекритиці" з 12:00 до 13:00 триває чат-конференція за участю Вахтанга Кіпіані
Чат-конференція відбувається сьогодні з 12:00 до 13:00 години.

Вахтанг Кіпіані говорить, що новій програмі потрібен не епатаж, а факти, документи та докази, збором яких і має зайнятися програма. "На мій погляд, деміфілогізувати наше минуле, шукати й знаходити нове в, здавалося б, вкорінених стереотипах – це цікавіше, ніж скандал", - сказав він.

Вахтанг Кіпіані народився 1 квітня 1971 р. у м. Тбілісі.

Зараз - головний редактор програми "Подвійний доказ", випусковий редактор ТСН, "Студія "1+1". Дописує до газет "Свобода" (Нью-Джерсі), "Україна молода", інтернет-видання "Українська правда". Голова ревізійної комісії Київської незалежної медіа-профспілки.

Лауреат Конкурсу на кращу публікацію в пресі про український правозахисний рух в СРСР (Благодійний фонд пам'яті Олекси Тихого, травень 2001 р.) та Конкурсу публіцистичних статей ім. В'ячеслава Чорновола (Миколаїв, грудень 2002 р.) Освіта і фах: 1989-1994 рр. навчався на історичному факультеті Миколаївського державного педагогічного інституту, "вчитель історії та правознавства". У 1993-1995 рр. викладав в Українській педагогічній гімназії № 5 м. Миколаєва.

-- жовтень 1990 р. - учасник студентського голодування на Майдані незалежності в Києві.

-- березень 1991 р. - засновник і перший голова Миколаївської філії Української студентської спілки (згодом -- Союзу українського студентства).

-- 1992-1994 рр. – головний редактор, газета Миколаївської обласної організації УРП “На сторожі”.

-- червень 1994-березень 1995 рр. – редактор, ведучий і автор програм, ТК “Миколаїв”.

-- березень 1995-травень 1996 рр. – кореспондент, “Новая николаевская газета”, кореспондент “ННГ” у Києві, позаштатний оглядач редакцій “УНІАН-політика”, “УНІАН-суспільство”.

-- травень 1996-травень 1997 рр. – строкова служба в Збройних Силах України, Центральна телерадіостудія Міністерства оборони України. Молодший сержант запасу.

-- червень 1997-липень 1998 рр. – кореспондент відділу політики, парламентський кореспондент, газета “Україна молода”.

-- липень 1998-березень 1999 рр. – випусковий редактор, ЗАТ “Новий канал”.

-- березень-листопад 1999 р. – головний редактор інформаційно-аналітичної групи, редактор щоденної телепрограми “Питання дня”, ТО “Телефабрика”.

-- грудень 1999-листопад 2001 рр. -- оглядач відділу політики газети "Киевские ведомости".

Захоплення: колекція газет і передвиборних матеріалів (понад 20 тисяч одиниць); історія самвидаву, дисидентського руху та політичного екстремізму.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
"Детектор медіа"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
927
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду