Зараз в „Телекритиці” триває чат-конференція з Валерієм Мішурою, членом Комітету ВР з питань свободи слова та інформації

29 Січня 2004
944

Зараз в „Телекритиці” триває чат-конференція з Валерієм Мішурою, членом Комітету ВР з питань свободи слова та інформації

944
Тема: "ЗМІ та політична реклама. " З 15. 00 в „Телекритикці” триває чат-конференція з Валерієм Мішурою, членом Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації, автором Закону "Про політичну рекламу", членом спеціальної комісії ВР з перевірки громадських організацій, що отримують західні гранти. Тема: "ЗМІ та політична реклама". Біографічна довідка: Мішура Валерій Дмитрович, 1941 р. н.
Зараз в „Телекритиці” триває чат-конференція з Валерієм Мішурою, членом Комітету ВР з питань свободи слова та інформації




Тема: "ЗМІ та політична реклама." З 15.00 в „Телекритикці” триває чат-конференція з Валерієм Мішурою, членом Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації, автором Закону "Про політичну рекламу", членом спеціальної комісії ВР з перевірки громадських організацій, що отримують західні гранти.

Тема: "ЗМІ та політична реклама".

Біографічна довідка: Мішура Валерій Дмитрович, 1941 р.н., закінчив Кіровоградський педінститут за спеціальністю вчитель російської мови і літератури, а також Академію суспільних наук у Москві, де вивчав політологію.

Народний депутат України з 1994 року. Член фракції комуністів, член Комітету ВР з питань свободи слова та інформації. Автор Закону України “Про політичну рекламу”. Входить до складу спеціальної комісії ВР з перевірки громадських організацій, які отримують західні гранти.


Якщо у вас не буде змоги завітати до чату у режимі он-лайн, свої запитання надсилайте заздалегідь на адресу: info@detector.media

З попередніми чатами "Детектор медіа" можна ознайомитися
тут




Сайт "Детектор медіа" й видавництво "Критика" розпочинають у 2004-му році акцію "Фану "Детектор медіа" від "Критики"

Заходьте на чат-конференції "Детектор медіа", ставте запитання нашим гостям і отримуйте найкращий подарунок, яким традиційно вважається книжка, - за найактуальніше, найдотепніше та найгостріше запитання до нашого гостя.

Увага! Взяти участь в акції зможуть тільки зареєстровані в чаті користувачі, які при реєстрації вказали свій e-mail.

Акція "Фану "Детектор медіа" від "Критики" розпочинається сьогодні, 29 січня, о 15.00. Поставте своє запитання Валерію Мішурі, члену Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації, авторові Закону "Про політичну рекламу", члену спеціальної комісії ВР з перевірки громадських організацій, що отримують західні гранти. Тема нашої чат-конференції: "ЗМІ та політична реклама". Автор найцікавішого запитання дістане в подарунок книжку блискучого літературного критика та політолога Миколи Рябчука „Дві України: реальні межі, віртуальні війни”.

Книжка є своєрідним продовженням двох попередніх праць автора – „Від Малоросії до України” та „Дилеми українського Фауста”, - присвячених проблемам державонацієтворення та становлення громадянського суспільства в постсовєтській Україні. Аналізуючи актуальні політичні процеси, насамперед з культурно-антропологічного погляду, автор намагається з’ясувати причини і наслідки сумнозвісної української амбівалентності, механізми її суспільного (само)відтворення та ефективної експлуатації владними елітами, а також можливі шляхи її походження.

Наш партнер – видавництво „Критика”: ВІД КРИТИКИ ТЕКСТУ – ДО КРИТИКИ СВІТУ

www.krytyka.kiev.ua
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
944
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду