З 12.00 у „Телекритиці” триває чат-конференція з Сергієм Гузем, головою Київської незалежної медіа-профспілки

26 Листопада 2003
817
26 Листопада 2003
10:40

З 12.00 у „Телекритиці” триває чат-конференція з Сергієм Гузем, головою Київської незалежної медіа-профспілки

817
Тема: "Статус та права журналістів під час передвиборчої кампанії. Можливості медіа-профспілки у вирішенні трудових конфліктів".
З 12.00 у „Телекритиці” триває чат-конференція з Сергієм Гузем, головою Київської незалежної медіа-профспілки
Біографічна довідка: Сергій Гузь, 1970 року народження, журналістську кар'єру розпочав у 1995 році в газеті "Відомості Дніпродзержинської міськради".

Працював шеф-редактором щоденної дніпродзержинської газети "Событие сегодня", заступником головного редактора тижневика "Событие". Стажувався в польській газеті "Виборча".

Журналістська спеціалізація – висвітлення виборів та журналістські розслідування.

Брав участь у розробці Кодексу етики журналістів, що висвітлює етнічні та релігійні конфлікти, Кодексу журналістської етики (2002 р.), проекту висвітлення парламентських виборів "Відкриті вибори-2002", створенні першої електронної конференції для журналістів тощо.

З 1996 року - член Національної спілки журналістів України.

З червня 2003 року – голова КНМП.

Захоплюється кулінарією, неформальними клубними течіями, екстремальним відпочинком. Любить подорожувати.

Якщо у вас не буде змоги завітати до чату у режимі он-лайн, свої запитання надсилайте заздалегідь на адресу: info@detector.media

З попередніми чатами "Детектор медіа" можна ознайомитися

тут
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
817
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду