Зараз "Детектор медіа" проводить чат з Олександром Морозом

26 Вересня 2003
1109
26 Вересня 2003
10:31

Зараз "Детектор медіа" проводить чат з Олександром Морозом

1109
Дискусія вестиметься навколо проблем інформаційного забезпечення передвиборної кампанії, надання рівних можливостей різним політичним силам для пропагування через ЗМІ своїх ідей, а також обговорюватимуться перспективи політичної реформи в Україні. У п’ятницю , 26 вересня, з 14. 00 до 15. 00 „Детектор медіа” проводить чат-конференцію з Олександром Морозом, головою парламентської фракції СПУ.
Зараз "Детектор медіа" проводить чат з Олександром Морозом
З початком нового політичного сезону і передвиборної кампанії в Україні з новою гостротою постають питання про роль вітчизняних ЗМІ в сучасних соціально-політичних процесах, забезпечення доступу громадян до інформації та їхнього права знати, надання рівних можливостей різним політичним силам для пропагування через ЗМІ своїх ідей тощо.

Олександр Олександрович люб’язно погодився на таку інтерактивну дискусію на чаті „Детектор медіа”. Припускаємо, що розмова з відомим українським політиком торкатиметься значно ширшого кола проблем, в тому числі й перспектив політичної реформи в Україні.


Якщо у вас не буде змоги завітати до чату у режимі он-лайн, свої запитання надсилайте заздалегідь на адресу: info@detector.media

Біографічна довідка:


Олександр Мороз , 1944 р.н., закінчив Українську сільськогосподарську академію, за фахом – інженер-механік. З 1990 року по нині – народний депутат України трьох скликань.

У 1994-1998 роках – Голова Верховної Ради України. Співголова Конституційної Комісії.


З 1998 року по 2000 рік – Голова Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин. Голова фракції блоку Соціалістичної і Селянської партій України “Лівий центр” у парламенті.


Кандидат у Президенти України на виборах 1991, 1994 та 1999 років. Один із засновників Соціалістичної партії України, її Голова.


Автор і співавтор низки законів, Конституції України, Земельного кодексу, інших законодавчих і нормативних актів. Автор книг: “Куди йдемо?” (1993 р.), “Вибір” (1994 р.), “Тема для роздумів” (1995 р., 1996 р.), “Дорога, з якої не зійти” (1999 р.), “Між вічними полюсами” (1999 р.), “Про Землю, Конституцію і не тільки …” (2000 р.), “Політична анатомія України” (2000 р.), “Хроніка одного злочину. Версії і факти” (2001 р.), “Ми хочемо іншої України (до 10 річниці незалежності України” (2001 р.)


Одружений. Дружина, пенсіонер за інвалідністю. Має двох дочок, п’ятеро онуків. Захоплюється поезією, шахами, боксом.


З попередніми чатами "Детектор медіа" можна ознайомитися тут
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1109
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду